Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024
εξομολογήσειςΠαντρεύομαι σε λίγες μέρες όμως ανακάλuψα ότι ο σúντροφός μου είναι γκέı....

Παντρεύομαι σε λίγες μέρες όμως ανακάλuψα ότι ο σúντροφός μου είναι γκέı. Να ακuρώσω τον γάμο;

Απατημένη γυναίκα ανακάλυψε ότι ο σύντροφός της είναι γκέι, μόλις λίγες ημέρες πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και δεν ξέρει τι να κάνει.

“Καλησπέρα σας. Θέλω τη γνώμη σας γιατί δεν μπορώ να βγάλω άκρη και να πάρω μια απόφαση.

Είμαι 33 ετών με ένα κοριτσάκι 5 ετών από τον πρώτο μου γάμο. Με τον μπαμπά της έχουμε τυπικές σχέσεις και έχουμε μπει σε μια σειρά.

Μετά το διαζύγιο, γνώρισα έναν άνθρωπο που ήρθε στο μαγαζί μου σαν πελάτης. Γρήγορα κολλήσαμε και στους 6 μήνες συζήσαμε. Μεγάλος έρωτας και από τους δύο, λατρεύει το παιδί μου και φυσικά δεν άργησε να έρθει και η πρόταση γάμου. Νόμιζα ότι βρήκα επιτέλους την ευτυχία και θα έκανα την οικογένεια που πάντα ήθελα. Γελάστηκα…

Η απατημένη γυναίκα διάβασε το ερωτικό μήνυμα στο κινητό του γκέι συντρόφου της

Κι ενώ ετοιμάζουμε τον γάμο μας και ενώ έχουμε κλείσει εκκλησία, τραπέζι για το γλέντι, έχουμε μοιράσει προσκλητήρια έχω κάνει πρόβα νυφικού, ένα απόγευμα χτυπάει μήνυμα στο κινητό του και αυτός ήταν στο μπάνιο. Δεν ξέρω πώς και γιατί, αλλά στα 3 χρόνια σχέσης κυριολεκτικά πρώτη φορά διάβαζα μήνυμα άλλου στο κινητό του. «Μου λείπεις θέλω να ξαναβρεθούμε. Στέλιος».

Έχασα τη φωνή μου. Δεν ήξερα τι να πω. Το διάβαζα και το ξαναδιάβαζα και δεν το πίστευα. Βγήκε από το μπάνιο δεν του είπα τίποτα, συνέχισα να μαγειρεύω σαν μαρμαρωμένη. Αυτό έγινε πριν 10 μέρες και αυτός συνέχεια με ρωτάει τι έχω και εγώ απαντάω ότι είμαι αγχωμένη με τον γάμο. Ποιον γάμο; Γελάνε και οι μπομπονιέρες με την κοροϊδία του. Άραγε να το ήξερε από πριν; Να το ανακάλυψε τυχαία; Και έστω ότι το ανακάλυψε τυχαία, εφόσον με απάτησε ανεξάρτητα αν ήταν άντρας ή γυναίκα, γιατί δεν μίλησε;

Ο γάμος είναι αυτό το ΣΚ. Δεν μπορώ να τον παντρευτώ. Δεν ξέρω όμως και τι να πω. Σκέφτομαι να το πάρω επάνω μου, να πω ότι μετάνιωσα και να φύγω. Είναι καλός άνθρωπος δεν θέλω να τον ντροπιάσω αλλά δεν θέλω και τις εξηγήσεις του. Περισσότερο όμως με νοιάζει τι θα πω στο παιδί μου.

Εσείς τι λέτε, να ακυρώσω τον γάμο; Ή να κάνω τον καραγκιόζη για τα μάτια του παιδιού και να χωρίσω μετά;

Έλενα”

Τα πιο σημαντικά