Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
διάφοραΠαντρεύτηκε την 19 χρονών "κοπέλα" του που ήταν έγκυος, με τις ευχές...

Παντρεύτηκε την 19 χρονών “κοπέλα” του που ήταν έγκυος, με τις ευχές της γυναίκας του!

Οι περισσότερες γυναίκες, θα έφταναν στα άκρα αν ο λατρεμένος τους σύζυγος τις εγκατέλειπε για μια 19χρονη, την οποία μάλιστα είχε αφήσει και έγκυo. Αλλά η Belinda Miller είπε στον άντρα της, τον 60χρονο εφημέριο Thom, όχι μόνο να προχωρήσει και να την αποκαταστήσει, αλλά του έδωσε και την ευχή της.

Ο άντρα πλέον, βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής ενός μεγάλου σπιτιού στο Οχάιο των ΗΠΑ όπου ζουν, που θα στεγάσει και τις δυο γυναίκες- όπου κάθε σύζυγος θα «διοικεί» το δικό της τομέα. Ο δίγαμος, επωφελείται αδρά από την επιλογή του ενώ έχει φτιάξει μέχρι και πρόγραμμα για το πότε θα τον χαίρεται η μια και πότε η άλλη: τρεις νύχτες με την μια και τρεις με την δεύτερη. Ο πάστορας, είχε για χρόνια κατά νου το «σχέδιο» της πολυγαμίας για το οποίο μιλούσε ανοιχτά στην σύζυγό του Belinda, αλλά έγινε τελικά πράξη όταν γνώρισε την 19χρονη Reba Kerfootruba η οποία έγινε δεκτή στους κόλπους της οικογένειας.

Οι τρεις τους τώρα, ανυπομονούν να καλωσορίζουν το τέταρτο μέλος της εκκεντρικής οικογένειάς τους, το παιδί που περιμένει η Reba.

«Στην αρχή, η οικογένειά μου έκρινε ότι αυτό που κάνουμε δεν είναι σωστό. Δεν σκέφτηκαν ότι ήταν συνετό από μεριά μου να είμαι με κάποιον που είναι ήδη παντρεμένος», λέει η 19χρονη και συνεχίζει «αλλά άρχισαν να το συνειδητοποιούν και τώρα είναι ευτυχισμένοι καθώς ξέρουν ότι και εγώ είμαι ευτυχισμένη. Το μωρo θα έχει δυο μαμάδες, και δεν έχω κανένα πρόβλημα».

Από τη μεριά της, η πρώτη σύζυγος σημειώνει: «Κάνουμε πλάκα με το μωρό για το που θα κοιμάται γιατί έχουμε δυο κρεβατοκάμαρες – στην περίπτωση που η μαμά Reba θέλει ξεκούραση, τότε η μαμά Belinda θα κρατάει το μωρo…».

Όσο για τον 60χρονο σύζυγο, η ζωή δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη: «Πιστεύω ότι η πολυγαμία ευνοεί τους πάντες, γιατί οι γυναίκες μου έχουν μεγαλύτερες οικογένειες- εννοώ ότι πάντα έχουν κάποιον φίλο. Σεξουαλiκά, δεν έχω κάποια προτίμηση και ανυπομονώ να περνάω χρόνο και με τις δυο», αναφέρει.

Δείτε τις φωτογραφίες.

mashgsab6mashgsab1mashgsab2mashgsab3mashgsab4mashgsab5

via

Τα πιο σημαντικά