Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΠαντού ξύλο και άπειρα πράγματα: Το νέο πολυτελές σπίτι της Ιωάννας Τούνη...

Παντού ξύλο και άπειρα πράγματα: Το νέο πολυτελές σπίτι της Ιωάννας Τούνη και η απόγνωσή της μετά τη μετακόμιση

Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου διανύουν μια από τις καλύτερες περιόδους στη ζωής τους καθώς ήρθε και η έλευση του πρώτου τους παιδιού ενώ και στα επαγγελματικά τους δείχνουν να τα πηγαίνουν περίφημα.

Το μεσημέρι της Παρασκευής η Ιωάννα Τούνη κι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, έκαναν γνωστό μέσω Instagram ότι μετακομίζουν σε νέο σπίτι.

«Σε περίπτωση που δεν καταλάβατε από τα προηγούμενα stories μετακομίζουμε!», είπε η Ιωάννα στους ακόλουθούς της, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κοινοποίησε ένα βίντεο στο οποίο ανέφερε πως κάθε εμπόδιο είναι για καλό.

«Έχω να πω κάτι με μεγάλη σιγουριά και βεβαιότητα. Κάθε εμπόδιο για καλό. Τέλος καλό, όλα καλά. Τρέχω, δεν καταλαβαίνετε, δεν έχω κοιμηθεί καθόλου. Αλλά δε με πειράζει γιατί τελικά τα κατάφερα, οπότε λίγο πίστη παραπάνω», είπε το μοντέλο και παρουσιαστής.

3194 476x805 1

Συνεχίζοντας τη μετακόμιση, το πρωί του Σαββάτου η Ιωάννα δημοσίευσε βίντεο και μία γλυκιά φωτογραφία από το νέο τους σπίτι. Συγκεκριμένα, φωτογράφισε τον γιο τους στο πορτ μπεμπέ ενώ διακρίνουμε το ξύλινο πάτωμα, στοιχείο που δείχνει τη μίνιμαλ αισθητική του χώρου. «Τουλάχιστον το Νουνίτο έχει κάθισμα», έγραψε η influencer.

3197 576x1024 1 3195 576x1024 1 3196 576x1024 1 3198 576x1024 1

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου φαίνεται η είσοδος τους σπιτιού και ενώ περίμενε μαζί με την Ιωάννα Τούνη την μεταφορική τους και τα πράγματά τους. Από όσα μπορούμε να διακρίνουμε και από την φωτογραφία η κουζίνα είναι ντυμένη όλη με ξύλο και πιθανότατα το ξύλο να κυριαρχεί στο νέο τους σπίτι.

Έτσι λοιπόν το αγαπημένο ζευγάρι μάζεψε τα πράματα του από το παλιό σπίτι.. ήρθε η μεταφορική και έφτασε η ώρα να ξεπακετάρουν. Η Ιωάννα Τούνη υποδέχθηκε την μεταφορική σήμερα το πρωί της Κυριακής και όταν αντίκρυσε τις κούτες μάλλον ήρθε σε απόγνωση. Πιο συγκεκριμένα η inlufencer ανάρτησε κάποια στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου εκφράζει την απόγνωσή της ενώ αναρωτιέται και ποιος θα πρέπει να ξεπακετάρει όλες αυτές τις κούτες. «ποιος πρέπει να τα κάνει όλα αυτά» έγραψε η Ιωάννα Τούνη

Για να δώσει λίγο αργότερα η ίδια στον εαυτό της την απάντηση για το ποιος θα πρέπει να ξεπακετάρει και να κάνει ότι χρειάζεται να γίνει…

Τα πιο σημαντικά