Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024
celebritiesΠαντελής Τουτουντζής: «Ο σύντροφός μου είναι εκπληκτικός μπαμπάς»

Παντελής Τουτουντζής: «Ο σύντροφός μου είναι εκπληκτικός μπαμπάς»

Ο Παντελής Τουτουνζής εκτός από makeup artist των επωνύμων είναι και μπαμπάς δυο αξιολάτρευτων παιδιών, ενός αγοριού 5 ετών και ενός κοριτσιού 3 ετών, που είναι όλη του η ζωή.

Από την πρώτη στιγμή έχει μιλήσει ανοιχτά για την σεξουαλικότητά του αλλά και για την όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον επί 17 χρόνια σύντροφό του. Όπως έχει αποκαλύψει κατά το παρελθόν, το ζευγάρι απέκτησε με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας, δυο υπέροχα παιδιά, και οι δυο τους είναι αφοσιωμένοι γονείς.

toytoyntzis 2 1024x768 1

Στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Μαίρη Αργυριάδου βρέθηκε ο Παντελής Τουτουντζής όπου μεταξύ άλλων και  στην οικογένειά του.

«Είμαι τιμή μου να είμαι στο J2US με την Κατερίνα Στανίση. Λίγο πριν την πρεμιέρα του J2US ήθελα να φύγω. Σκέφτηκα τα παιδιά μου γιατί μου δίνουν δύναμη. Επί μία εβδομάδα τα παιδιά μου τραγουδούσαν “δεν πάω μέγαρο, θα μείνω με τον παίδαρο”.

Δείτε το βίντεο:Με τον σύντροφό μου σεβόμαστε ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Ζηλεύω πολύ τον σύντροφό μου. Έχω ψάξει κινητό κι έχω οδηγήσει τρεις ώρες για να τον τσεκάρω. Ο σύντροφός μου είναι γιατρός, ασχολείται με την φυσική αποκατάσταση και είναι καταπληκτικός μπαμπάς», είπε αρχικά ο Παντελής Τουτουντζής.

Για την Ελένη Φουρέιρα, ο Παντελής Τουτουντζής ανέφερε: «Είναι αδερφή μου. Αν δεν ήταν στη ζωή μας μπορεί να μην τα είχαμε καταφέρει τόσο καλά, στάθηκε βράχος δίπλα στην οικογένειά μας».

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ

Όπως είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή του ερωτηθείς για την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει  «Το δουλέψαμε πάρα πολύ.Ήταν ανάγκη μας από τον τρίτο, τέταρτο χρόνο να κάνουμε παιδί. Θέλαμε να το κάνουμε με πολλή ουσία όλο αυτό, γιατί παιδί κάνεις μόνο όταν έχεις ανάγκη να δώσεις αγάπη. 

Ούτε να αποδείξεις τίποτα, ούτε να κάνεις τίποτα άλλο. Και δεν το υποψιάζεται πόση αγάπη, με το που γεννιέται το παιδί λες, «υπάρχει τόσος χώρος στην καρδιά μου ακόμα, που δε θα τον έκανα τίποτα;», είναι μαγικό».

«Δεν έχουμε αντιμετωπίσει ουσιαστικά κανένα πρόβλημα. Αντιθέτως, αυτό που λίγο έχει αλλάξει και μπορεί να είναι και άβολο μερικές φορές, είναι ότι μερικοί άνθρωποι μας πλησιάζουν πιο πολύ για το θεωρούν λίγο μοντέρνο. Που αυτό είναι το ίδιο άκυρο, με το να σου γυρνούν την πλάτη».

177009929 469046257679167 9168128256605047495 n 1024x1024 1

ΚΑΝΕΝΑ ΨΕΜΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
«Από την ηλικία «μηδέν», έχω μια καταπληκτική ψυχίατρο που ασχολείται με το θέμα, μεγάλωσαν χωρίς κανένα ψέμα, καμία υποκρισία. Με τις γιαγιάδες, τους παππούδες. «Υπάρχουν οικογένειες», είπαμε, «που υπάρχουν 2 μαμάδες, 2 μπαμπάδες, οικογένειες που μπορεί να είναι μονογονεϊκές. Σημασία έχει η αγάπη, η λατρεία που σας έχουμε», περιγράφει.

«Φαντάσου, ήταν το πάρτι του και έμπαινε μέσα και έλεγε «ελάτε να δείτε τους μπαμπάδες μου». Στα παιδιά που είχαμε καλέσει από το σχολείο. «Μπαμπάς Νάσος, Μπαμπάς Παντελής. Τους αγαπάω.» Είναι αγάπη.»

toutountzis 1


Τα πιο σημαντικά