Παντελής Θαλασσινός για εμβολιασμό: «Μήπως έκαναν ένεση με φυσιολογικό ορό;»

27 Δεκεμβρίου, 20209:27 ΜΜ
More videos

Σε μια ανάρτηση που αν μη τι άλλο ξενίζει και αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις και ενώ ήδη έχει δημιουργήσει ορυμαγδό σχολίων κάτω από την ανάρτησή του στα social media προέβη ο γνωστός τραγουδοποιός αναφορικά με το εμβόλιο του κορονοϊού.

Από την πλευρά του ο Παντελής Θαλασσινός σε σχόλιό του στο Facebook ανέφερε σχετικά… συνωμοσιολογικά για την εικόνα της πρώτης μέρας εμβολιασμού: «Εγώ που δεν πιστεύω τίποτα, που είμαι καχύποπτος που δεν τους εμπιστεύομαι, και τους θεωρώ θρασείς και δειλούς, γιατί πιστεύω ότι η ένεση που έκαναν πι ίδιοι, είναι φυσιολογικός ορός; Θα μπορούσε η μπα;».

Τα πρόσωπα της πρώτης ημέρας εμβολιασμού

Όπως προαναφέρθηκε, ο εμβολιασμός για τον κορονοϊό ξεκίνησε σήμερα, Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στη χώρα μας και η πρώτη Ελληνίδα που εμβολιάστηκε κατά της covid-19 ήταν η νοσηλεύτρια ΜΕΘ στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» Ευσταθία Καμπισιούλη.

«Στο πρόσωπο μου τιμάται σήμερα όλος ο νοσηλευτικός κλάδος, αλλά και όλη η υγειονομική οικογένεια. Αποτελεί αυτή η τιμητική επιλογή μία αναγνώριση στο έργο και την προσφορά μας», ανέφερε στις πρώτες της δηλώσεις.

Προσέθεσε ότι αισθάνεται πολύ τυχερή που «ηγείται» αυτής της προσπάθειας και εξέφρασε την ελπίδα από σήμερα να ξεκινήσει μια καινούργια σελίδα. «Ήδη έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση, έχουμε όμως ακόμα πολύ δρόμο. Πρέπει να συνεχίσουμε να τηρούμαι πιστά τα μέτρα, και να είμαστε συνεπείς στον στόχο μας, ώστε να ξανακερδίσουμε τη ζωή μας και την καθημερινότητα μας», είπε και προέτρεψε το παράδειγμά της να το ακολουθήσουν όλοι οι υγειονομικοί.

Πηγή: thecaller.gr

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News