Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΠάντα στο πλευρό του Γιώργου Αυτιά: Αυτή είναι η γλυκιά του σύζυγος,...

Πάντα στο πλευρό του Γιώργου Αυτιά: Αυτή είναι η γλυκιά του σύζυγος, Μαρία – Η μοναδική φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει

Ο Γιώργος Αυτιάς είναι ένας δημοσιογράφος με πολύχρονη παρουσία στον χώρο της τηλεόρασης, ωστόσο λίγα πράγματα είναι γνωστά για την προσωπική του ζωή. Ο ίδιος έχει μια γλυκιά σύζυγο, τη Μαρία, με την οποία έχει αποκτήσει μία κόρη και ένα γιο και στέκεται πάντα στο πλευρό του.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και η Μαρία Αυτιά γνωρίστηκαν στη Σάμο, τον τόπο καταγωγής τους, ερωτεύτηκαν σε νεαρή ηλικία και είναι ακόμα μαζί και έχουν μια όμορφη σχέση.

Δεν έχουμε δει ποτέ το δημοσιογράφο σε κάποια δημόσια έξοδο με τη σύζυγό του, ούτε με τα παιδιά του. Η μοναδική φορά που είδαμε την οικογένειά του ήταν σε μια φωτογραφία που προβλήθηκε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και ο δημοσιογράφος ποζάρει με τη σύζυγό του και τα δυο τους παιδιά.

sizigos giorgou aftia

«Τη Μαρία τη θυμάμαι 4 ετών στη Σάμο. Ο άνθρωπος που μας στέλνει η ζωή όσο καιρό είναι μαζί μας, είναι δώρο Θεού. Την θυμάμαι 4 ετών κοριτσάκι μικρό και ξαφνικά την είδα στα 20 της και από εκεί και πέρα όταν προχώρησε η ζωή τρέξαμε μαζί αυτή τη διαδρομή», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αυτιάς για τη σύζυγό του.

Άκρως αποκαλυπτικός ο Γιώργος Αυτιάς: «Δεν το έχω πει ποτέ, αλλά ο Νίκος Χατζηνικολάου…»

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς μιλώντας στην Πολυξένη Καραμίχα πριν μερικά χρόνια και την εφημερίδα Real αναφέρθηκε πίσω στην εποχή που αποχώρησε από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία με πρωταγωνιστή τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ας γυρίσουμε πίσω στη στιγμή που αποχωρήσατε από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Τι θυμάστε από τότε;

Είναι μια ιστορία που δεν έχω πει ποτέ. Εκείνο το καλοκαίρι ο Νίκος Χατζηνικολάου πήγε στον Alpha και στη μεγάλη σύσκεψη είπε: «Θα ξεκινάμε το πρωί με τον Γιώργο Αυτιά, μετά τη σκυτάλη θα παίρνει η Ρούλα Κορομηλά και το πρόγραμμα θα κυλάει μια χαρά».

Μάλιστα, θυμάμαι όταν ήρθαν τα νούμερα της πρώτης ημέρας, όταν είχε 26% ο Παπαδάκης και 25% εγώ, μου είπε: «Σε τρεις μέρες θα τον έχεις φάει» Και την τρίτη μέρα είχα 35% εγώ και 24% ο Παπαδάκης.

giorgos aftias

Επιβεβαιώθηκε πλήρως γιατί έβλεπε πολύ μπροστά. Το οφείλω αυτό στον Νίκο και δε θα το ξεχάσω ποτέ!

Πώς νιώσατε εκείνη τη στιγμή;

Κατ’αρχάς κάτι έβλεπε ο Νίκος που εγώ δεν μπορούσα, λόγω της αγωνίας, λόγω του ότι πάντα είχα κάποιες ανασφάλειες. Ο Νίκος έβλεπε μπροστά. Και γι’αυτό έχει κάνει αυτά που έχει κάνει. Εν πάση περιτπώσει, ανέλαβα μια μεγάλη ευθύνη γιατί έπρεπε να παλέψω με τον δάσκαλό μου. Έπρεπε να δώσω μια μάχη απέναντι σ’εναν άνθρωπο που έως πρότινος ήμασταν δίπλα δίπλα. Έντιμη μάχη.

Ακούσατε κάτι πικρό από τον Γιώργο Παπαδάκη;

Όχι. Τον είχα ενημερώσει από νωρίς πως θα φύγω και του είχα εξηγήσει και τους λόγους. Διότι καλή η προπόνηση, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να παίξεις και μπάλα.

Τα πιο σημαντικά