Πάντα ποζάρει με υπερβολική άνεση όταν είναι να βγάλει σέλφι.

16 Ιανουαρίου, 20179:33 ΠΜ

Αυτό το τεράστιο πάντα έχει εξαιρετικές ικανότητες στο να βγάζει σέλφι και οι φωτογραφίες αυτών των τυχερών τουριστών το αποδεικνύουν. Το να βγάλεις φωτογραφία με ένα πάντα είναι μια υπηρεσία που προσφέρεται στην βάση πάντα Dujiangyan στην πόλη Τσενγκντού στην Κίνα. Έχουν κυκλοφορήσει μόλις 6 φωτογραφίες και φαίνεται, ότι αυτό το πάντα ξέρει ποιες είναι οι καλές του γωνίες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα πάντα από αυτό το κέντρο γίνεται διάσημο για τις ικανότητές του να βγάζει σέλφι. Τον Μάρτιο του 2016 άλλο ένα πάντα έγινε διάσημο για τις φωτογραφίες που έβγαζε με τον φροντιστή του δευτερόλεπτα πριν δώσει στον άντρα ένα φιλί και αρχίσει τις αγκαλιές μαζί του.

Το Κέντρο Έρευνας Dujiangyan ιδρύθηκε το 2011 και ειδικεύεται στο να βοηθάει τις αρκούδες να προσαρμοστούν εκ νέου στα δάση. Το Κέντρο είναι μέρος της Βάσης Ερευνών Chengdu, η οποία έχει περίπου 108 αρκούδες σε αιχμαλωσία, καθιστώντας το μεγαλύτερο τεχνητό αναπαραγωγικό πληθυσμό πάντα στον κόσμο.

Αυτό το τεράστιο πάντα έχει εξαιρετικές ικανότητες στο να βγάζει σέλφι και αυτές οι φωτογραφίες των τουριστών το αποδεικνύουν.

Το να βγάλεις φωτογραφία με ένα πάντα είναι μια υπηρεσία που προσφέρεται στην βάση πάντα Dujiangyan στην πόλη Τσενγκντού στην Κίνα.

Έχουν κυκλοφορήσει μόλις 6 φωτογραφίες και φαίνεται, ότι αυτό το πάντα ξέρει ποιες είναι οι καλές του γωνίες.

Το Κέντρο Έρευνας Dujiangyan ιδρύθηκε το 2011 και ειδικεύεται στο να βοηθάει τις αρκούδες να προσαρμοστούν εκ νέου στα δάση.

Το Κέντρο είναι μέρος της Βάσης Ερευνών Chengdu, η οποία έχει το μεγαλύτερο τεχνητό αναπαραγωγικό πληθυσμό πάντα.

Θέλεις κανείς να βγάλει σέλφι με ένα τεράστιο πάντα;

[Pandas International]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News