Πάνος Βλάχος: «Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου είναι η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο, τι να κάνουμε τώρα»

7 Ιουλίου, 2018 2:57 ΜΜ
More videos

«Είμαι λίγο ευαίσθητος ως άνθρωπος και δεν μπορώ να το διαχειριστώ όταν περνούν προσωπικά πράγματα στο προσκήνιο, ακριβώς επειδή για εμένα είναι κάτι πολύ σημαντικό», εξηγεί ο Πάνος Βλάχος -στο People και τη Σόνια Καζόνι-, που συνήθως παίρνει αποστάσεις όταν οι δημοσιογράφοι τον ρωτούν για τα προσωπικά του.

Άρα σε ενοχλεί που γράφεται αν έχεις χωρίσει…

Εδώ και πάρα πολύ καιρό δεν διαβάζω τι γράφεται, όπως σου είπα.

Φαντάζομαι, όμως, πως τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα σου έχουν μεταφερθεί.

Ναι, μου τα λένε φίλοι μου και τους ζητάω να μη μου τα λένε. Έχω κάνει μεγάλο αγώνα και μεγάλες θυσίες για να προσπαθήσω να φτιάξω έναν άνθρωπο που να μη φοβάται. Όταν χτίζω έναν εαυτό που ξέρει τι του συμβαίνει, δεν θέλω να με κλονίσει τίποτα από αυτό το ψεύδος.

Το θέμα είναι πως όσο εσύ δεν θέλεις να μοιραστείς κάτι προσωπικό, γίνεται μια ανακύκλωση του θέματος… πλαγιομετωπικά. Ρώτησαν, για παράδειγμα, τη Μαρία Σολωμού αν έχει χωρίσει με τον Πάνο Μουζουράκη και εκείνη απάντησε «Επειδή κάνει παρέα με τον Πάνο Βλάχο, που, τέλος πάντων, έχει χωρίσει, δεν σημαίνει πως εμείς δεν είμαστε μαζί».

Το μόνο που έχω να πω είναι «αγκαλιές και φιλιά».

Υπάρχει κάποιος που δεν αγαπάς; Δεν θα πω μισείς, αλλά κάποιος που έστω «σου τη δίνει»;

Όχι, δεν μου έχουν κάνει κάτι για να έχω αρνητικά συναισθήματα. Αν υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους θαυμάζω, δεν θα μιλήσω για αυτούς. Δεν θέλω να κάνω κακό σε κανέναν. Και όταν κάποιος μπαίνει στο δρόμο μου, εγώ πάω δεξιά ή αριστερά. Δεν θέλω να συγκρουστώ με κανέναν. Ο καθένας μπορεί να έχει το χώρο του.

Και στη δουλειά;

Φυσικά και μπορεί ο καθένας να βρει το χώρο του στη δουλειά. Στην Αμερική ξέρεις πόσες φορές ο Βασιλόπουλος μου έχει πει να πάω σε ρόλο που είχε προταθεί πρώτα σε εκείνον, επειδή θεωρεί πως είναι πιο κοντά μου; Φοβάται ο Βασιλόπουλος μήπως του πάρω το ρόλο; Όχι.

Με την Ιωάννα είχατε ποτέ ανταγωνιστική σχέση επαγγελματικά;

Ποτέ. Η Ιωάννα είναι εξαιρετικά ταλαντούχα και πιστεύω πολύ σε εκείνη. Και είναι και η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο, τι να κάνουμε τώρα! Οφείλω πολλές πρεμιέρες που ήμουν καλός στην Ιωάννα. Την πρώτη μου πρεμιέρα στην Επίδαυρο την οφείλω στην Ιωάννα. Το ότι ήμουν –αν ήμουν– καλός στους Βατράχους το οφείλω στην Ιωάννα. Και άλλα πολλά.

Σε έχει βοηθήσει και σε επίπεδο προετοιμασίας;

Ναι, είναι ο άνθρωπός μου γενικά. Σε όλα.

Την επόμενη σεζόν τι είναι στο πλάνο να κάνεις;

Θα επιστρέψω στο Λος Άντζελες για να γυρίσω μία διαφήμιση τον Αύγουστο, με το Mistero Buffo θα παίξουμε στο Ισραήλ και μετά στη Ρωσία, σε ένα μεγάλο Φεστιβάλ στην Αγία Πετρούπολη. Η ταινία Αιγαίο SΟS θα ολοκληρωθεί τον Αύγουστο για να βγει τον Οκτώβριο και τον ίδιο μήνα θα κάνουμε για το δίσκο μία και μοναδική παρουσίαση-παράσταση.

Μια που επιστρέψαμε στο δίσκο, δεν μου είπες. Σου έχει ξυπνήσει η επιθυμία να κάνεις παιδί, όπως λέει και το Λαχείο που διηγείται ιστορίες από τη ζωή σου;

Μπορεί κάποια μέρα, μία ξέμπαρκη Δευτέρα, το ψυγείο να έχει ένα σημείωμα.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.