Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΠάνος Μουζουράκης: «Να παντρευτείτε όλοι και να με αφήσετε στην ησυχία μου»

Πάνος Μουζουράκης: «Να παντρευτείτε όλοι και να με αφήσετε στην ησυχία μου»

O Πάνος Μουζουράκης και ο Κωστής Μαραβέγιας είναι δύο πολύ καλοί φίλοι αλλά οι χρόνοι τους δεν τους επιτρέπουν να κάνουν τόση παρέα όσο θα ήθελαν.

Πόσο μάλλον τώρα που ο Κωστής Μαραβέγιας απολαμβάνει τον έγγαμο βίο αυτός ο χρόνος περιορίστηκε κι άλλο γι΄αυτό και παραπονέθηκε με χιούμορ ο γνωστός τραγουδιστής μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό».

«Ο Κωστής μου λείπει και από τη ζωή μου πάρα πολύ γιατί πήγε και παντρεύτηκε. Δεν τον έβλεπα που δε τον έβλεπα… Συναντιόμαστε τουλάχιστον μέσω δουλειάς γιατί είμαστε και οι δυο λίγο εργασιομανείς» είπε

Ο ίδιος δεν έχει στα άμεσα πλάνα του τον γάμο, όπως παραδέχτηκε. «Δεν ξέρω τι πραγματικά παίζει με το θέμα του γάμου και του παιδιού. Είναι ένα θέμα που όσο πλησιάζεις στον θάνατο ξεκινάς και το σκέφτεσαι αλλά εγώ δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να δίνω συμβουλές πάνω σε αυτά τα πράγματα».

«Έχω σκεφτεί να παντρευτείς εσύ, να παντρευτείτε όλοι, να με αφήσετε στην ησυχία μου, να διαιωνίσετε το DNA σας και να με αφήσετε εμένα να την κάνω σε άλλους πλανήτες» αστειεύτηκε στη συνέχεια.

Δείτε το βίντεο:

Τα πιο σημαντικά