Πάνω από 1.000.000 άνθρωποι είδαν αυτή την «εγχείρηση»… μπισκότου!

9 Φεβρουαρίου, 20166:00 ΜΜ
More videos

Ένα σκοτεινό δωμάτιο με ένα και μόνο δυνατό φως να πέφτει πάνω σε έναν πάγκο. Ακούγονται ήχοι από ιατρικά μηχανήματα και ένα ζευγάρι γαντοφορεμένα χέρια, όπως αυτά των χειρούργων, εμφανίζονται στο πλάνο, κρατώντας ένα νυστέρι.Βλέπουμε το βίντεο κάποιας επέμβασης σε άνθρωπο; Σε ζώο μήπως; Όχι, βλέπουμε την επέμβαση πάνω σε ένα μπισκότο Oreo.

Το πραγματικό όνομα του Food Surgeon είναι Jeff και πρόκειται για έναν μηχανικό από το Seattle, λίγο πριν τα 30, ο οποίος αποφάσισε να συνδυάσει δύο πράγματα που αγαπά, το διαχωρισμό των υλικών στη μαγειρική και την ησυχία, και να δημιουργήσει ένα κανάλι στο YouTube όπου θα αποδομεί διάφορα τρόφιμα στην κουζίνα του, ως άλλος γιατρός πάνω από το χειρουργικό τραπέζι.

Θα έλεγε κανείς πως υπάρχουν καλύτερα, πολύ καλύτερα πράγματα που μπορεί να κάνει κάποιος στον ελεύθερο χρόνο του, ο Food Surgeon όμως έχει διαφορετική άποψη, για αυτό και επιλέγει να περνά την ώρα του ανεβάζοντας βίντεο στο κανάλι του στο YouTube όπου ανοίγει γλυκά και φρούτα ακριβώς όπως ένας χειρούργος θα άνοιγε έναν ασθενή για κάποια σημαντική επέμβαση -ανοιχτής καρδιάς, ας πούμε.

Δείτε το βίντεο

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News