Πανικός στην Αυστραλία: Bρέθηκαν κρυμμένες βελόνες μέσα σε φράουλες

13 Σεπτεμβρίου, 2018 12:37 ΠΜ
More videos

Οι καταναλωτές στην Νέα Νότια Ουαλία προειδοποιήθηκαν να πετάξουν τις φράουλες που είχαν αγοράσει επειδή βρέθηκαν βελόνες μέσα στα φρούτα.

Οι αξιωματούχοι της υγειονομικής περίθαλψης και η αστυνομία ανέφεραν ότι βρέθηκαν κρυμμένες βελόνες σε τουλάχιστον 3 πακέτα με φράουλες που αγοράστηκαν από το σούπερ μάρκετ Woolworths.

Οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση από την ώρα που ένας άντρας κατήγγειλε ότι κατάπιε μια φράουλα με βελόνα την περασμένη Κυριακή.

Ένας άντρας δημοσιοποίησε αυτή την φωτογραφία με την φράουλα που έχει μέσα μια βελόνα υποστηρίζοντας ότι ο φίλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όταν κατάπιε την φράουλα.

Ο Χαόνι Βαν Ντροπ δάγκωσε μια φράουλα και κατάπιε μισή βελόνα που ήταν κρυμμένη μέσα της.

Οι Αρχές πιστεύουν ότι οι βελόνες τοποθετήθηκαν εσκεμμένα μέσα στις φράουλες και ότι ο δράστης είχε σκοπό να βλάψει τον κόσμο.

Ο άντρας ανέφερε ότι αφού κατάπιε την μισή βελόνα άνοιξαν στην μέση και τις υπόλοιπες φράουλες του κουτιού και βρήκαν και άλλη βελόνα σε μια από αυτές.

Ένας εκπρόσωπος του σούπερ μάρκετ δήλωσε ότι η συγκεκριμένη μάρκα με τις φράουλες “αποσύρθηκε προς το παρόν” από τα ράφια.

[dailymail]