Πανηγυρίζει ο Πολάκης για τη στήριξη Μαραντόνα στον Μαδούρο

9 Αυγούστου, 2017 5:20 ΠΜ
More videos

Ο Παύλος Πολάκης δεν παρέλειψε να σχολιάσει το γεγονός ότι ο Ντιέγκο Μαραντόνα εξέφρασε τη στήριξή του στον Νικολάς Μαδούρο. «Ο Θεός έβαλε το χέρι του», έγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας στο Facebook, εκφράζοντας προφανώς την ικανοποίησή του και παραπέμποντας στο γκολ που είχε σημειώσει, με το χέρι, ο Αργεντινός στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου, κόντρα στην Αγγλία, το 1986 στο Μεξικό.

Ο Μαραντόνα, σε ανάρτησή του στο Facebook, έγραψε ότι «θα ντυθεί στρατιώτης» για μια ελεύθερη Βενεζουέλα όταν το διατάξει ο Μαδούρο «για να αγωνιστώ εναντίον του ιμπεριαλισμού και εναντίον αυτών που θέλουν να αρπάξουν τις σημαίες μας, που είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε».


Στήριξη Μαραντόνα στην κυβέρνηση της Βενεζουέλας: «Είμαστε Τσαβίστας μέχρι θανάτου»

«Ντύνομαι σαν στρατιώτης για μια ελεύθερη Βενεζουέλα, για να παλέψω απέναντι στον ιμπεριαλισμό και σε όσους θέλουν να μας πάρουν τις σημαίες»

Την στήριξή του στον πρόεδρο της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, εκφράζει ανοιχτά ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, μέσω facebook.

Όπως γράφει ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου:

Είμαστε… Τσαβίστας μέχρι θανάτου. Και όταν ο Μαδούρο διατάζει, ντύνομαι σαν στρατιώτης για μια ελεύθερη Βενεζουέλα για να παλέψω απέναντι στον ιμπεριαλισμό και σε όσους θέλουν να μας πάρουν τις σημαίες, που είναι το πιο ιερό πράγμα που έχουμε.

Ζήτω ο Τσάβες!!!

Ζήτω ο Μαδούρο!!!

Ζήτω η επανάσταση!!!

Ζήτω οι αληθινοί Βενεζουελάνοι, όχι αυτοί που ενδιαφέρονται και αναμειγνύονται με τη δεξιά.

Ντιέγκο και Ρόσιο».