Πανέξυπνες τσάντες από την Ιαπωνία μετατρέπουν τα πράγματα του σπιτιού σας σε λαγουδάκια.

1 Σεπτεμβρίου, 2016 8:33 ΜΜ
More videos

Γνωρίζατε ότι η Ιαπωνία αποκαλείται από τους κατοίκους της Νιχόν ή Νιππόν που είναι συνδυασμός δύο ιδεογραμμάτων, που σημαίνουν ήλιος και αρχή αντίστοιχα. Άρα λογικό ο λαός αυτός να έχει μια θετική στάση προς την ζωή.

Η κουλτούρα στην Ιαπωνία φημίζεται για την λεπτότητα της και την έμφαση της στα χαριτωμένα και πολύχρωμα σχέδια αλλά και προϊόντα. Σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας του οι Ιάπωνες θέλουν να έχουν παρόν το χαριτωμένο στοιχείο.

Τα YOU+MORE! της Ιαπωνικής εταιρίας Felissimo είναι άλλο ένα εκπληκτικά σχεδιασμένο προϊόν από την χώρα του ανατέλλοντος ηλίου που συνδυάζει την εργονομία αλλά και το χαριτωμένο στοιχείο όπως περιγράψαμε πιο πάνω.

Βλέποντας αυτά τα προϊόντα κατανοούμε καλύτερα την Ιαπωνική κουλτούρα που για πολλούς για εμάς είναι κάτι άγνωστο και μερικές φορές παράξενο. Το εργονομικό προϊόν που θα δούμε στην ουσία είναι τσάντες που μπορούμε να αποθηκεύουμε τα πράγματα μας. Απλά αυτές οι τσάντες δένουν με ένα μοναδικό τρόπο έτσι ώστε οι άκρες τους να μοιάζουν με αυτιά από λαγουδάκια.

Felissimo

 

Ακολουθήστε μας στο facebook: