Πανέμορφο μωρό δεν μπορεί να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά από τη νύστα στο σούπερ μάρκετ!

21 Ιουνίου, 2015 8:01 ΜΜ
More videos

Τα μωρά έχουν την πολυτέλεια να κοιμούνται σχεδόν παντού χωρίς να τα κρίνει κανείς. Σοβαρά, δώστε τους απλά ένα μαξιλάρι και μια κουβέρτα και μπορούν να πάρουν έναν υπνάκο σε οποιοδήποτε μέρος τους φανεί ιδανικό!

Κάποιες φορές τους παίρνει ο ύπνος χωρίς καμία προειδοποίηση, και εκεί που τρέχουν πέρα δώθε, κλείνουν ξαφνικά τα ματάκια τους για έναν υπνάκο. Και υπάρχουν και φορές που τίποτε δεν μπορεί να τους ξυπνήσει από έναν βαθύ ύπνο.

Στο παρακάτω βίντεο ένας μπόμπιρας έχει πάει για ψώνια με τη μητέρα του στο σούπερ μάρκετ, και εκεί που τριγυρίζουν ανάμεσα στα ράφια, ξαφνικά ο μικρός δεν μπορεί να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά. Και ενώ κοιμάται, η  άβολη θέση του στο καρότσι τον αναγκάζει να ανοίγει τα ματάκια του καθώς πηγαίνει πέρα δώθε, όμως αυτό δεν κρατάει πολύ καθώς τον παίρνει ξανά ο ύπνος στο λεπτό.

Η διαδικασία αυτή συνεχίζεται για αρκετή ώρα μέχρι που η μητέρα του έκανε κάτι μαγικό στο σημείο 0:28. Και αν κρίνουμε από την αντίδραση του μικρού μάλλον έκανε αυτό που χρειαζόταν.

Δεν μπορούμε όμως να τον κρίνουμε που αποκοιμήθηκε, μιας και για κανένα παιδί δεν είναι το πιο διασκεδαστικό πράγμα του κόσμου, μια βόλτα στο σούπερ μάρκετ. Έτσι δεν είναι;

Δείτε το παρακάτω βίντεο, που μπορεί και να είναι το πιο χαριτωμένο πράγμα που θα δείτε σήμερα! Παρακαλούμε κοινοποιήστε το!

Ακολουθήστε μας στο facebook: