«Πανεμορφάκι μου, μου λείπεις τόσο πολύ»: Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα της μαμάς της 7χρονης Αναστασίας

3 Μαρτίου, 202311:14 ΜΜ
More videos

Κανείς δεν ξεχνά την νεραιδούλα, την 7χρονη Αναστασία, το κορίτσι με το γλυκό χαμόγελο και τη φωτεινή ματιά που έδωσε γενναία μάχη με την πιο σπάνια μορφή παιδικού καρκίνου, το γλοίωμα του εγκεφαλικού στελέχους αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Καθημερινά το προφίλ της μαμάς της, Ξένιας Πρεζεράκου, κατακλύζεται από μηνύματα συμπαράστασης και ενθάρρυνσης από γνωστούς, συγγενείς αλλά και κόσμο που αγάπησε την Αναστασία και προσευχόταν τόσο καιρό για να αναρρώσει από τον σπάνιο παιδικό καρκίνο που την έπληξε λίγο μετά τα έβδομα γενέθλιά της.

Η μαμά Ξένια μοιράζεται διαρκώς με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες της μονάκριβης κορούλας της, αναρτά σκέψεις που κάνει για τον αδόκητο χαμό της μικρής της και δεν παραλείπει να εκφράζει με όλους τους τρόπου πόσο πολύ της λείπει.

ΟΙ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΗΣ 7ΧΡΟΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ

Σήμερα, η μαμά της ανήρτησε μια ακόμη φωτογραφία που την δείχνει αγκαλιά με τη κορούλα της και την οποία την συνόδευσε με στίχους της Κικής Δημουλά που αποτυπώνουν πώς νιώθει σχεδόν δυο μήνες από την απώλεια της μικρής της νεράιδας. Όπως χαρακτηριστικά γράφει ” Σκέπτομαι τώρα Ποσά δικά μου αποχωρίστηκα Με ποσά ξένα συνήθισα να ζω Χωρίς να ερωτηθώ … Κ.Δημουλά”

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News