Κυριακή, 26 Μαΐου 2024
κοσμήματαΠανέμορφα ξύλινα δακτυλίδια που κρύβουν μέσα ένα μικρό κόσμο!

Πανέμορφα ξύλινα δακτυλίδια που κρύβουν μέσα ένα μικρό κόσμο!

Μικρόκοσμοι μέσα σε κοσμήματα

Δεν έχει σημασία πόσο κόσμηματα έχετε στην κατοχή σας, λίγες είναι οι  πιθανότητες να έχετε κάτι σαν αυτό. Τι είναι τόσο ιδιαίτερο σε αυτά τα δαχτυλίδια;

Λοιπόν, η απάντηση είναι απλή. Αυτά τα δαχτυλίδια δεν είναι φυσιολογικά δαχτυλίδια. Αυτά τα δαχτυλίδια περιέχουν μυστικό κόσμους.

Αυτά τα απόκοσμα δαχτυλίδια είναι η δημιουργία της καναδική εταιρεία κατασκευής κοσμημάτων Secret Wood. Είναι όλα χειροποίητα με φρέσκα ξύλο,κοσμήματα από  ρητίνη και κερί μέλισσας. Δεν υπάρχουν ποτέ  δύο ίδια δαχτυλίδια πράγμα που σημαίνει ότι ο μικρός κόσμος που θα έχετε στο δάχτυλό σας θα είναι μοναδικός, μόνο για  εσάς.

Έτσι, αν θέλετε να προσθέσετε κάτι ιδιαίτερο στην συλλογή κοσμημάτων σας, τότε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Secret Wood, όπου μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας.

miniature-scenes-rings-secret-forest-1 miniature-scenes-rings-secret-forest-7 miniature-scenes-rings-secret-forest-9 miniature-scenes-rings-secret-forest-10 miniature-scenes-rings-secret-forest-12 miniature-scenes-rings-secret-forest-15 miniature-scenes-rings-secret-forest-16 miniature-scenes-rings-secret-forest-19 miniature-scenes-rings-secret-forest-24 miniature-scenes-rings-secret-forest-25 miniature-scenes-rings-secret-forest-28 miniature-scenes-rings-secret-forest-29 miniature-scenes-rings-secret-forest-30 miniature-scenes-rings-secret-forest-31

Περισσότερες πληροφορίες στο Secret Wood.

Τα πιο σημαντικά