Πανελλήνιες 2023: Tρίδυμες που αρίστευσαν με 18.500 μόρια και πέρασαν στην ίδια σχολή

7 Ιουλίου, 20231:44 ΠΜ

Από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στις Πανελλήνιες 2023 είναι οι τρίδυμες από το Λουτράκι που αρίστευσαν με 18.500 μόρια και ετοιμάζονται για το επόμενο τους βήμα στα έδρανα του Πανεπιστημίου.

Η Αννα -Μαρία με 18.920 μόρια, η Ολυμπία -Παναγιώτα με 18.560 και η Αγγελική -Δέσποινα με 18940 μιλούν στο Infokids.gr για το μυστικό της επιτυχίας!

Η επιτυχία για τα νεαρά κορίτσια από το Λουτράκι Κορινθίας είναι τριπλή! Υπερήφανες, χαρούμενες και ενωμένες σαν μία γροθιά περνούν στη σχολή Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας και κάνουν κοινά όνειρα για το μέλλον!

«ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΜΑΣ»

Τις συναντήσαμε στο Λουτράκι! Μόλις επέστρεψαν από την κατασκήνωση, όπου πήγαν να δουλέψουν ως ομαδάρχισσες, αμέσως μετά τις πανελλαδικές εξετάσεις!

Οι τρεις πανέμορφες αδελφές μας υποδέχθηκαν με ένα πλατύ χαμόγελο και μοιράστηκαν μαζί μας τα μυστικά της επιτυχίας τους

«Αισθανόμαστε πολύ ευτυχισμένες και ενθουσιασμένες! Η αλήθεια είναι πως δεν το περιμέναμε. Κάναμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια και είχε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ήταν πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματικά. Γράψαμε και οι τρεις πολύ καλά και ανταμείφθηκαν οι κόποι μας!» μας λέει η Ολυμπία –Παναγιώτα.

«Περνάμε σε όλες τις σχολές με βάση τις περυσινές βάσεις. Και οι τρεις θα θέλαμε να περάσουμε στη σχολή Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας για να είμαστε όλες μαζί! Φαντάζομαι τον εαυτό μου σε λίγα χρόνια να δουλεύω σε κάποια εταιρία, αυτό μου αρέσει και αυτό θέλω να πετύχω!» λέει ενθουσιασμένη η Αγγελική –Δέσποινα.

«Ονειρεύομαι να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση , πιστεύω ότι μπορώ να τα καταφέρω με υπομονή με επιμονή! Είναι σημαντικό να κάνουμε κάτι και οι τρεις μαζί» , δηλώνει η Άννα- Μαρία.

«ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ!»

Από πολύ μικρή ηλικία τα τρία κορίτσια ξεχώρισαν! Eκτός απο άριστες μαθήτριες σε όλες τις τάξεις , είχαν εξαιρετικές επιδόσεις και στην κολύμβηση . Διακρίθηκαν σε αρκετούς αγώνες, κατακτώντας πολλά μετάλλια!

«Ξεκινήσαμε από πολύ μικρή ηλικία να ασχολούμαστε με την κολύμβηση . Στο Γυμνάσιο ήμασταν και οι τρεις μέσα στην πρώτη πεντάδα σε πανελλήνιο πρωτάθλημα .

Οι πολλές ώρες προπόνησης έπαιξαν ρόλο στο σήμερα, στο να πετύχουμε το στόχο μας.

Μέσα από τον πρωταθλητισμό μάθαμε να ελέγχουμε το άγχος μας που ήταν πολύ σημαντικό για τις πανελλήνιες, μάθαμε να προσπαθούμε να μην τα παρατάμε και να έχουμε στόχο!» λέει η Ολυμπία –Παναγιώτα.

«ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΔΥΝΑΜΗ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΑΣ!»

«Ο πρωταθλητισμός που κάναμε στο κολύμπι, οι καθηγητές μας, η μαμά μας πρώτα από όλα… ό,τι κάναμε το κάναμε και οι τρεις μαζί, παίρναμε η μία δύναμη από την άλλη, όλα αυτά μας βοήθησαν!

Το μυστικό της επιτυχίας μας ήταν το διάβασμα και η πειθαρχία. Δεν το βάζουμε κάτω ποτέ . Παλεύουμε πάντα για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε!» λέει η Άννα –Μαρία

ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ , ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ «ΣΗΚΩΣΑΝ ΜΑΝΙΚΙΑ» ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ

«Πιάσαμε δουλειά για να μπορέσουμε να σπουδάσουμε στην Αθήνα! Μάθαμε τα αποτελέσματα όσο ήμασταν στην κατασκήνωση! Ακόμα και τώρα δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει! Τις επόμενες μέρες θα δουλέψουμε σε ένα εστιατόριο ως σερβιτόρες και με τα χρήματα αυτά θα αγοράσουμε πράγματα για το φοιτητικό μας σπίτι, γιατί δεν θέλουμε να επιβαρύνουμε οικονομικά τη μαμά μας!»

Η ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ

«Η χαρά μου είναι πολύ μεγάλη και η συγκίνησή μου τεράστια! Γιατί ανταμείφθηκαν οι κόποι των κοριτσιών μου.

Έκαναν παράλληλα και πρωταθλητισμό και είναι πολύ δυσκολο να συνδυάσεις το διάβασμα με τις καθημερινές προπονήσεις!

Τα έχουν καταφέρει περίφημα και είμαι πολύ περήφανη για τις κόρες μου» μας λέει η Ειρήνη Καλαφάτη, μητέρα των κοριτσιών!

Πηγή: infokids.gr

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News