Πανελλήνιες 2023: Tρίδυμες αρίστευσαν με πάνω από 18.500 η καθεμία

7 Ιουλίου, 20231:32 ΠΜ

H ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τις Πανελλήνιες 2023 έφερε ιδιαίτερη χαρά για την οικογένεια Μεγάλου στο Λουτράκι, αφού οι τρίδυμες κόρες τους κατάφεραν να θριαμβεύσουν στις συγκεντρώνοντας πάνω από 18.500 μόρια η καθεμία.

Ο λόγος για την Άννα – Μαρία, την Αγγελική – Δέσποινα και την Ολυμπία – Παναγιώτα Μεγάλου, οι οποίες φοιτούσαν στο Αριστοτέλειο, ενώ ήταν παλαιότερα και αθλήτριες στο Ναυταθλητικό Όμιλο Λουτρακίου, έχοντας πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό τους διαβάζουμε στο loutraki365.gr.

Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στους καθηγητές τους, πέραν του εξαιρετικού χαρακτήρα τους και της δύναμης ψυχής που τις χαρακτηρίζει, ήταν ότι συγκέντρωσαν σχεδόν την ίδια βαθμολογία!

Η ανακοίνωση του Αριστοτελείου:

Η επιτυχία έχει όνομα και λέγεται Άννα – Αγγελική – Ολυμπία!!!

~ Οι τρίδυμες αδελφές, μαθήτριές μας, κατέπληξαν με την εξαιρετική βαθμολογία τους στο 4ο Πεδίο «ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ».

~ Οι αδελφές Μεγάλου μάς συγκίνησαν!

~ Καθόλη τη σχολική ζωή τους υπήρξαν άριστες Μαθήτριες και άριστες Αθλήτριες Κολύμβησης, με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό τους. Το καθημερινό επίπονο πρόγραμμά τους, τις όπλισε με επιμονή και υπομονή. Οι υψηλές επιδόσεις

– 18,94

– 18,92

– 18,58

και για τις τρεις αδελφές ήταν η πιο δίκαιη ανταμοιβή των κόπων τους! Ας αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση!

Θερμά Συγχαρητήρια,

Άννα, Αγγελική, Ολυμπία!!!

~ Είμαστε υπερήφανοι!!!

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News