Πανελλήνιες 2022: Η υποδιευθύντρια του 3ου ΓΕΛ Εύοσμου «σάρωσε» στους βαθμούς και μπαίνει στην Ιατρική!

30 Ιουνίου, 2022 12:32 ΜΜ
More videos

Μετά από 40 χρόνια αποφάσισε να δώσει ξανά Πανελλήνιες και κατάφερε να συγκεντρώσει 19.700 μόρια.

Ίσως να έχει κατακτήσει και τον υψηλότερο βαθμό στις Πανελλήνιες 2022, η καθηγήτρια Βιολογίας Θεοδώρα Χατζημπαλάση που διδάσκει και είναι υποδιευθύντρια στο 3ο ΓΕΛ Ευόσμου.

ΕΓΡΑΨΕ ΤΡΙΑ 2ΟΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΘ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η κ. Χατζημπαλάση που τα τελευταία 22 χρόνια είναι καθηγήτρια σε δημόσια σχολεία, φοίτησε στο εσπερινό ΕΠΑΛ Ευόσμου και έλαβε το πτυχίο βοηθού φαρμακοποιού και θέλησε να δώσει πανελλήνιες. Στις εξετάσεις έγραψε 20 στην Ανατομία, 20 στην Υγιεινή, 20 στα μαθηματικά και 18,8 στην Έκθεση.


«Τα δημόσια σχολεία έχουν εξαιρετικούς εκπαιδευτικούς. Η εμπειρία μου από το εσπερινό ΕΠΑΛ ήταν τέλεια. Με βοήθησαν πολύ οι εκπαιδευτικοί και τους ευχαριστώ» αναφέρει η κ. Χατζημπαλάση μιλώντας στο makthes.gr. «Αν ένας μαθητής είναι συνειδητοποιημένος δεν χρειάζεται κανένα φροντιστήριο. Μπορούν να τα καταφέρνουν μόνοι τους. Θα πρέπει να έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους αλλά και στους καθηγητές στα σχολεία» συμπληρώνει η καθηγήτρια Βιολογίας.

ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ

Για να μπορέσει να τα καταφέρει η κ. Χατζημπαλάση, διάβαζε βραδινές ώρες και τα Σαββατοκύριακα, καθώς το πρωί δίδασκε στο 3ο ΓΕΛ Ευόσμου και το απόγευμα ήταν μαθήτρια στο εσπερινό ΕΠΑΛ. Μοιράστηκε το ίδιο άγχος με όλους συμμαθητές αλλά και τους μαθητές της, ενώ πλέον καταλαβαίνει καλύτερα τα παιδιά που κάθονται στα θρανία και έχει αποκτήσει μια νέα σχέση μαζί τους.

Σε λίγες ημέρες αναμένεται να διαμορφώσει το μηχανογραφικό της και μάλλον ο πρώτος στόχος θα είναι η Ιατρική του ΑΠΘ. Με τους βαθμούς που έγραψε, αναμένεται να τον κατακτήσει.