Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΠανελλήνια θλίψη για την Μαίρη Χρονοπούλου: Δυστυχώς, ο γιατρός της, ανακοίνωσε τα...

Πανελλήνια θλίψη για την Μαίρη Χρονοπούλου: Δυστυχώς, ο γιατρός της, ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα

Γιατρός Μαίρης Χρονοπούλου: Σε σοβαρή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στην εντατική του Ευαγγελισμού η Μαίρη Χρονοπούλου, μετά από πτώση που είχε μέσα στο σπίτι της το βράδυ της Κυριακής 01 Σεπτεμβρίου. Ο νευροχειρουργός της αγαπημένης ηθοποιού, Γιώργος Στράντζαλης μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” για την κατάστασή της υγείας της Μ. Χρονοπούλου, δυστυχώς όμως, τα όσα είπε δεν ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά.

Γιατρός Μαίρης Χρονοπούλου: Σε κρίσιμη κατάσταση η Μ. Χρονοπούλου

Όπως είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στη “Super Κατερίνα”: «Εγώ το έμαθα από τον βοηθό μου. Αυτό που βλέπω στην αξονική τομογραφία είναι μια βαριά βλάβη στον εγκέφαλο από τραύμα. Η κατάστασή της είναι πολύ βαριά, είναι η ηλικία βέβαια και κάποια προβλήματα υγείας που προϋπήρχαν. Όλα μαζί. Είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Τη βάλαμε στην εντατική, την υποστηρίζουμε μηχανικά αλλά δεν βλέπω να έχει προοπτικές».
Μιλώντας στην On Time, η Νίνο, η κοπέλα που φροντίζει τη Μαίρη Χρονοπούλου και η οποία βρήκε την ηθοποιό στο σπίτι μετά το ατύχημα, είπε: «Όταν ήρθα, τη βρήκα στο σαλόνι, πεσμένη στο πάτωμα και είχε πολύ λίγο αίμα στη μύτη. Ήταν αναίσθητη. Πήρα τον κ. Θωμά και μέσα σε λίγα λεπτά ήρθε. Εγώ δεν ήξερα τι να κάνω και τη σκέπασα με ένα πάπλωμα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Είμαι χαμένη. Αυτό που έπαθα όταν τη βρήκα. Είμαι σε σοκ. Τώρα είμαι σπίτι. Ήρθαμε από το νοσοκομείο επτά η ώρα. Τον τελευταίο καιρό είχε κάποια προβλήματα υγείας και είχε κάνει και κάποιες επεμβάσεις. Είναι πολύ δυνατή γυναίκα. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει. Κάνω συνέχεια προσευχή».

Τα πιο σημαντικά