Κυριακή, 19 Μαΐου 2024
PlusΠανελλήνια συγκίνηση: Επέστρεψε η σταρ του «Scorpios Bar» - Τα ξαναβρήκε με...

Πανελλήνια συγκίνηση: Επέστρεψε η σταρ του «Scorpios Bar» – Τα ξαναβρήκε με την ιδιοκτήτρια

Viral έχει γίνει το τελευταίο διάστημα η Μαρίνα Μπομπέτσι λόγω ενός βίντεο στο TikTok, στο οποίο διαφήμιζε το μπαρ που εργαζόταν, από το οποίο και απολύθηκε.

Η είδηση έγινε γνωστή χθες, Παρασκευή και πυροδότησε τις αντιδράσεις του κόσμου, ο οποίος ζήτησε την επιστροφή… και αυτό έγινε πραγματικότητα.

Πιο συγκεκριμένα, την κατάσταση γνωστοποίησε η Μαρίνα μέσα από μια συνέντευξη στο On Time, όπου είπε πως η πρώην φίλη της και ιδιοκτήτρια του μαγαζιού, Μαρία Ιορδάνοβα, την απέλυσε.

«Ερχόταν κόσμος, θαυμαστές και με ζητούσαν, άλλοι με κερνούσαν σαμπάνιες. Μάλιστα, κάποιοι έρχονταν από Σπάρτη, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις να με δουν, μου έφερναν δώρα, άλλοι μου έδιναν χρήματα για να πω «Scorpios είναι για σένα». Αυτό δεν άρεσε στην ιδιοκτήτρια. Όταν μπαίνουν τα χρήματα στη μέση, οι φιλίες πάνε περίπατο…

@scorpiosmusicbarathens

Αν θέλεις κάπου να πας να διασκεδάσεις και να πιείς ποτό τότε το μαγαζί μας είναι για σένα! #μπεςφοργιου #bar #scorpiosmusicbarathens #girls

♬ original sound – ScorpiosMusicbarAthens

Μαρία (Ιορδάνοβα) με σταμάτησε από το μαγαζί. Δεν της άρεσε ότι ο κόσμος ερχόταν και με ζητούσε. Έλεγαν «πού είναι η μελαχρινή που λέει το ΠΑΜ;». Ήθελε να καρπωθεί την επιτυχία εκείνη και το μαγαζί. Έβγαλε ζήλια, θεωρώ, και κακία. Κρίμα, γιατί γνωριζόμαστε τόσα χρόνια…», είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα, που έγινε viral με την χαρακτηριστική φράση «Σκορπιός είναι για σένα, ΠΑΜ».

Η επιστροφή της «ΠΑΜ»

Η ιδιοκτήτρια Μαρία Ιορδάνοβα, με μια σειρά από stories που ανάρτησε, την καλωσόρισε και πάλι πίσω στο μαγαζί αφού και ο κόσμος το ζήτησε.

«Γύρισε το συλλεκτικό μας μοντέλο παρακαλώ! Παμ», είπε με την Μαρίνα να μπαίνει χαμογελαστή και πάλι στον «Σκορπιό».

@scorpiosmusicbarbackup

Χαρά και τσαχπινιά στο μαγαζί μας με όλα τα κανάλια εδώ για την επιστροφή του συλλεκτικού μοντέλου μας! @Ayaz_Music_Official #scorpiosmusicbarathens #μπαμ #girls

♬ πρωτότυπος ήχος – Ayaz_Music_Official

Όπως φαίνεται στα βίντεο που ακολουθούν η λύθηκε η παρεξήγηση ανάμεσα στη Μαρίνα Μπομπέτσι και τη Μαρία Ιορδάνοβα. «Καλώς ήρθες μοντελάρα μου! Παμ!», με τα σχόλια να πέφτουν… βροχή.

Τα πιο σημαντικά