Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΣτάθης Παναγιωτόπουλος: «Ζητώ συγγνώμη - Το μετάνιωσα πικρά!»

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Ζητώ συγγνώμη – Το μετάνιωσα πικρά!»

Την πρώτη του δήλωση έκανε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά τον τεράστιο σάλο που έχει δημιουργηθεί από την καταγγελία πρώην συντρόφου του εναντίον του. Τον κατηγορεί ότι είχε αναρτήσει στο παρελθόν βίντεο και φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου σε ιστοσελίδα με πορνογραφικό υλικό, με πρωταγωνίστρια εκείνη, χωρίς τη συγκατάθεση της.

«Με αφορμή καταγγελία που έφτασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για εμένα, αισθάνομαι την ανάγκη να γράψω τα εξής: Έκανα μία απαράδεχτη πράξη εις βάρος ενός ανθρώπου που δε με είχε βλάψει. Έκανα αυτή την πράξη υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου χωρίς καμία πρόθεση να γράψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μία τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες.

Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα, δεν περνάει ούτε μία ημέρα από σήμερα που να μην το μετανιώνω. Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου. Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως» έγραψε μεταξύ άλλων ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

«Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση. Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα» είπε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σε δήλωσή του που έκανε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και την Πολυξένη Καραμίχα.

Δείτε το βίντεο:Τα πιο σημαντικά