Παναγία Σουμελά: «Την κάναμε γνωστή στον κόσμο» λέει ο τούρκος Dj του πάρτι

10 Φεβρουαρίου, 202212:20 ΠΜ

Ήταν πως πριν δέκα ημέρες περίπου όταν γυρίστηκε βίντεο κλιπ στην ιστορική τοποθεσία της Παναγίας Σουμελάς με ηλεκτρονική μουσική και πλήθος κόσμου να χορεύει. Να σημειωθεί μάλιστα, πως ο DJ χρησιμοποίησε στο πάρτι και τις καμπάνες του ιστορικού μνημείου για μουσική υπόκρουση.

Μετά τις αντιδράσεις, τη δική του εξήγηση για το πάρτι έδωσε ο τούρκος DJ, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι με το βίντεο κλιπ έκαναν γνωστή την Παναγία Σουμελά…

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ, Μανώλης Κωστίδης, ο DJ ισχυρίζεται ότι πήρε τις απαραίτητες άδειες από τις Αρχές για τα γυρίσματα, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει τις υπηρεσίες που φέρονται να έδωσαν το πράσινο φως για να πραγματοποιηθεί το πάρτι.

Ο DJ που οργάνωσε το βίντεο κλιπ ονομάζεται Αχμέτ Σετερτζί και δήλωσε ότι στόχος του ήταν να κάνει την Παναγία Σουμελά γνωστή σε όλο τον κόσμο, καθώς το βίντεο κλιπ τους έχει ήδη πάνω από 20 εκατομμύρια views.

«Ο σκοπός του σχεδίου για τη Σουμελά είναι να την κάνουμε γνωστή στον κόσμο με μια διαφορετική ματιά και μέσω της ενέργειας της μουσικής κι αυτό το έκανα με αυτό που κάνω καλά. Με τη μουσική. Και στον κόσμο και στη χώρα μας υπάρχουν τέτοια παραδείγματα», δήλωσε ο Dj.

Ο ανταποκριτής Μανώλης Κωστίδης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο ίδιος δεν γνωρίζει να έχει γίνει κάτι αντίστοιχο σε χώρο που αφορά το Ισλάμ.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News