Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΠάμπλοuτος γóνος οικογένειας με σούπερ μάρκετ: Η Ευαγγελία Αραβανή μας έδειξε τον...

Πάμπλοuτος γóνος οικογένειας με σούπερ μάρκετ: Η Ευαγγελία Αραβανή μας έδειξε τον κοúκλο πατέρα του παιδιού της

Η Ευαγγελία Αραβανή περνάει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, καθώς σε λίγες μέρες θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Σπύρο Λάζαρη.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια είναι μαζί με τον σύντροφό της τα τελευταία τέσσερα χρόνια και επιθυμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο 43χρονος Σπύρος Λάζαρης είναι μέλος μίας από τις ισχυρότερες επιχειρηματικές οικογένειες της χώρας με αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

af5d9d273355447487be0e7c7e6a5331

Ο Σπύρος Λάζαρης είναι ξάδερφος του Λάμπρου Λάζαρη, συντρόφου της Δανάης Παππά κι εγγονός του Σπύρου Σκλαβενίτη της γνωστής αλυσίδας super market. Διατηρεί ξενοδοχειακή πολυτελή επιχείρηση στον Πόρο και παράλληλα ένα all day bar resto στα Νότια Προάστια. Είναι πατέρας τριών παιδιών από τον πρώτο του γάμο.

Ο ίδιος έχει εστιατόριο στη Γλυφάδα και ένα ξενοδοχείο στον Πόρο, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

208 727x1200 1

Ωστόσο, η μέλλουσα μανούλα θέλησε σήμερα, Κυριακή, να δείξει το πρόσωπο του Σπύρου Λάζαρη καιμοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα σπάνιο στιγμιότυπο μαζί του.

33

Το σπάνιο στιγμιότυπο της Ευαγγελίας Αραβανή με τον σύντροφό της

Το βίντεο κοινοποίησε η Ερίνα Λάζαρη και έγραφε «Family», με την παρουσιάστρια να αναδημοσιεύει ένα σπάνιο κοινό στιγμιότυπο με τον αγαπημένο της.

Η Ευαγγελία Αραβανή δείχνει τον σύντροφό της
Τα πιο σημαντικά