Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΠαλεύει με τον αλκοολισμό η Σοφία Καρβέλα - «Εξακολουθώ να είμαι διαλυμένη,...

Παλεύει με τον αλκοολισμό η Σοφία Καρβέλα – «Εξακολουθώ να είμαι διαλυμένη, στενοχωρημένη και φοβισμένη…»

Η Σοφία Καρβέλα σήμερα, Κυριακή 10/9, γιορτάζει για έναν πολύ ιδιαίτερο λόγο. Όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκλεισε 15χρόνια νηφαλιότητας και προχώρησε σε μία κατάθεση ψυχής για την μάχη της με τον αλκοολισμό.

Αποκάλυψε πόσο φοβισμένη και διαλυμένη ένιωθε τότε, μέχρι που πήρε την απόφαση να μην το βάλει κάτω και να παλέψει για τον εαυτό της. Το ταξίδι αυτό δεν ήταν καθόλου εύκολο και μερικές μέρες ήταν πιο δύσκολες από τις άλλες, ωστόσο δηλώνει περήφανη πια για το κατόρθωμά της.

Η μάχη της Σοφίας Καρβέλα με τον αλκοολισμό

«Πριν από 15 χρόνια σαν σήμερα, πήγαινα σε ένα μέρος για να με βοηθήσουν να νικήσω τον εθισμό μου στο αλκοόλ. Ήμουν διαλυμένη, στενοχωρημένη και φοβόμουν. Σήμερα, εξακολουθώ να είμαι διαλυμένη, στενοχωρημένη και φοβισμένη, αλλά δεν πίνω. Ό,τι ήθελα τελικά το πήρα, γιατί έμεινα νηφάλια και δούλεψα για να διατηρήσω αυτή τη νηφαλιότητά μου. Κάποιες μέρες, νιώθω πιο σκοτεινή από άλλες και κάποιες νιώθω σαν αγνή λιακάδα. Αυτή είναι η ζωή – όπως λέμε- και όσο περνούν τα χρόνια, αρχίζω να το αποδέχομαι αυτό.

Λέω και κάνω πράγματα για τα οποία μετανιώνω και μετά πράγματα για τα οποία είμαι πολύ περήφανη. Ό,τι κι αν συμβαίνει, δεν πίνω. Είμαι μία αλκοολική σε ανάρρωση και η μόνη θεραπεία για τον αλκοολισμό για όσους αναρωτιούνται, δεν είναι το ποτό. Το νιώθω. Μια κατάρα και μια ευλογία είναι για την οποία είμαι διατεθειμένη να πολεμήσω. Αν δυσκολεύεστε, αναρωτιέστε… πηγαίνετε σε μια συνάντηση. Μοιραστείτε το. Όλοι είναι πάντα ευπρόσδεκτοι», σημείωσε και παρέπεμψε το κοινό της με link στη σελίδα των Ανώνυμων Αλκοολικών.

sofia karvela alkoolismos

Τα πιο σημαντικά