Πακιστανός έστησε ενέδρα σε 13χρονη «ξεβράκωτος» Το πήραν οι γείτονες στο κυνήγι και τον συνέλαβαν

16 Ιουνίου, 2021 8:50 ΠΜ
More videos

Ο  Πακιστανός είχε στήσει καρτέρι πίσω από θάμνους, δίπλα σε δυο μεζονέτες, στις οποίες διαμένουν δυο οικογένειες με κορίτσια στην ηλικία των 12-13 ετών.(φωτο αρχείου)

Σκοπός του ήταν να έρθει σε επαφή με ένα τουλάχιστον από τα ανήλικα κορίτσια προκειμένου να αυτοϊκανοποιηθεί, μην υπολογίζοντας ότι θα μπορούσε να γίνει αντιληπτός ανά πάσα στιγμή από κάποιον περίοικο, όπως συνέβη άλλωστε στην προκειμένη περίπτωση.

Μόλις εμφανίστηκε ένα εκ των ανήλικων κοριτσιών, ο νεαρός αλλοδαπός πετάχτηκε από την κρυψώνα του, αιφνιδιάζοντάς την.

Το κορίτσι αρχικά «πάγωσε» μπροστά στη θέα του ξεβράκωτου άντρα. Εκείνος δεν έχασε ευκαιρία και όρμησε με σκοπό να αυτοϊκανοποιηθεί πάνω της.

Ένας γείτονας που αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, άρχισε να φωνάζει στον Πακιστανό προκειμένου να τον απομακρύνει από το κορίτσι και ταυτόχρονα κάλεσε την Άμεση Δράση για να επέμβει.

Ο πατέρας του μικρού κοριτσιού ακούγοντας τις φωνές, βγήκε από το σπίτι και με την βοήθεια δυο ακόμη γειτόνων άρχισαν να καταδιώκουν τον 19χρονο, τον οποίο και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν μερικά μέτρα πιο κάτω.

Έπειτα από λίγα λεπτά, έσπευσε στο σημείο το περιπολικό B 2-3 της Αμεσης Δράσης και οι αστυνομικοί που επέβαιναν σε αυτό πέρασαν χειροπέδες στον Πακιστανό που αφού χόρτασε ψωμί στην Ελλάδα τον έπιασαν οι θέρμες το κτήνος !