Πακιστανοί που βιάσαν την 20χρονη Ελληνίδα: Tην άρπαξαν από τον δρόμο και την έβαλαν σε αυτοκίνητο

1 Οκτωβρίου, 2020 6:04 ΜΜ
More videos

Ανατριχίλα έχει προκαλέσει η υπόθεση στο πανελλήνιο

Η αρπαγή και ο βιασμός 20χρονης στη Θεσσαλονίκη από δύο αλλοδαπούς εναντίον των οποίων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη έχει προκαλέσει ανατριχίλα στο πανελλήνιο. Ο δημοσιογράφος Πέτρος Καρσιώτης, μιλώντας στον Alpha 98,9 και την εκπομπή «Ραντάρ», με τον Τάκη Χατζή και τον Δήμο Βερύκιο, έφερε στο φως της δημοσιότητας στοιχεία για την σοκαριστική υπόθεση.

«Μου θυμίζει την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη, ευτυχώς όμως η 20χρονη δεν είχε το ίδιο τέλος», ανέφερε ο δημοσιογράφος και εξιστόρησε τα γεγονότα: Το κορίτσι περιπατούσε στην 5 τα ξημερώματα στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς, έπειτα από διασκέδαση με φίλους της από το πανεπιστήμιο, σε κάποιο σπίτι. Εμφανίζεται ένα αυτοκίνητο, όπου επιβαίνουν δύο Πακιστανοί. Σταματάει δίπλα της, ο ένας την αρπάζει και τη βάζει στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, κρατώντας χαμηλά το κεφάλι της, προκειμένου η κοπέλα να μην καταγράψει στο μυαλό της τη διαδρομή που θα ακολουθούσε. Η κοπέλα προσπαθούσε να ξεφύγει, αλλά δεν ήταν τόσο δυνατή».

Στη διαδρομή, ωστόσο, η 20χρονη με την άκρη του ματιού της είδε μια μεγάλη επιγραφή κτιρίου, μεγάλης εταιρείας στη Θεσσαλονίκη, στοιχείο που αποδείχτηκε «κλειδί» στη συνέχεια, στις έρευνες των Αρχών.

«Στη συνέχεια, την ανεβάζουν σε ένα δώμα, όπου τη βίασαν κτηνωδώς και οι δύο. Μετά, της έκλεισαν πάλι τα μάτια, την πήγαν σε άλλο σημείο, από εκείνο που την άρπαξαν και την άφησαν να περιπλανιέται», συνεχίζει ο Πέτρος Καρσιώτης.

Το κορίτσι, εξουθενωμένο, απευθύνθηκε στους αστυνομικούς, καταγγέλλοντας τον εφιάλτη που έζησε: «Οι αστυνομικοί ηρέμησαν το κορίτσι, με μια αστυνομικίνα κι έναν ψυχολόγο κι άμεσα ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. «Η επιγραφή που είδε στη διαδρομή η κοπέλα, αποδείχτηκε στοιχείο-‘κλειδί’ για τους αστυνομικούς, σε συνδυασμό με βιντεοληπτικό υλικό από το σημείο της αρπαγής. Στη συνέχεια, αφού εντόπισαν το αυτοκίνητο των δραστών στην περιοχή των Αμπελοκήπων, οι αστυνομικοί περίμεναν διακριτικά μέχρι να εμφανιστούν οι δύο άνδρες. Όταν αυτοί κατευθύνθηκαν προς το αυτοκίνητο, αστυνομικοί όρμησαν και τους συνέλαβαν».

Μάλιστα, οι δύο Πακιστανοί υποστήριξαν στις καταθέσεις τους πως «ό,τι έγινε, έγινε με τη συναίνεση της κοπέλας», αποκάλυψε ο Πέτρος Καρσιώτης, ο οποίος όπως είπε, «Αυτό δεν ισχύει ούτε μία στο εκατομμύριο».

Πηγή: typosthes.gr