Πακιστανοί μετανάστες βοηθούν τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας να καθαρίσουν τα λασπόνερα

Νοέμβριος 20, 2017 12:19 ΠΜ
More videos

Σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού, οι Πακιστανοί μετανάστες (Pakistan Community Of Greece Unity) που ζουν στην Αθήνα έσπευσαν να βοηθήσουν τους πλημμυροπαθείς που υπέστησαν τρομερές καταστροφές.

Είναι τώρα πέντε μέρες που η Μάνδρα προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές που άφησε πίσω της η φονική κακοκαιρία με τους 20 νεκρούς και τις ανυπολόγιστες ζημιές σε σπίτια, καταστήματα και αυτοκίνητα στην περιοχή.

Από την πρώτη στιγμή έχουν ζητήσει την βοήθεια όλων μας και πολλοί είναι εκείνοι που έχουν ανταποκριθεί προσφέροντας ό,τι μπορούν είτε από το υστέρημά τους, είτε με την παρουσία τους εκεί.

Μεταξύ αυτών που έσπευσαν εθελοντικά στην Μάνδρα είναι και τα μέλη της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδας, οι Πακιστανοί μετανάστες που ζουν και εργάζονται στην Αθήνα.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των υπευθύνων της κοινότητας τους που ανέφερε: «Καλούμε όλα τα μέλη μας και όλους τους μετανάστες εργαζόμενους να βοηθήσουμε όλοι μαζί με κάθε μέσο τους πλημμυροπαθείς.

Να στηρίξουμε τις εργασίες αποκατάστασης των συνεργείων του Δήμου Μάνδρας. Να στηρίξουμε τους κατοίκους να ξαναφτιάξουν όσο είναι δυνατόν πιο γρήγορα τα σπίτια τους».

Μαζί τους και χιλιάδες ακόμη -επώνυμοι κι ανώνυμοι- πολίτες της χώρας που από την πρώτη ώρα της καταστροφικής πλημμύρας, έσπευσαν και ακόμη σπέυδουν στην περιοχή, με όποιο τρόπο διαθέτει ο καθένας, είτε προσφέροντας ρούχα, τρόφιμα κι είδη πρώτης ανάγκης, είτε συμβάλλοντας με τα δικά τους μέσα στην αποκατάσταση των τεράστιων ζημιών στην περιοχή.

پاکستان کمیونٹی اتحاد یونان کے صدر جاوید اسلم آرائیں ساتھیوں س…

18 نومبر 2017۔۔ یونان کے علاقہ ماندرا ،ماگولہ میں طوفانی بارشوں اور سیلاب سے گھڑوں کے گھڑ تباہ ۔ درجنوں یونانی افراد جاں بحق
سیلاب سے متاثرین افراد کی مدد کے لیے پاکستان کمیونٹی اتحاد یونان کے صدر جاوید اسلم آرائیں ساتھیوں سمیت ان متاثرین افراد کی رضاکارانہ فی سبیل اللہ مدد کرتے ہوئے ۔۔ویڈیو۔۔ رپورٹ از عامر کاش آرائیں ،پریس انچارج پاکستان کمیونٹی اتحاد یونان

Δημοσιεύτηκε από PakistanCommunity Of Greece Unity στις Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017

[PakistanCommunity Of Greece Unity][ief] [thema]

Αφήστε το σχόλιό σας
Ακολουθήστε μας στο facebook: