Παίκτρια του MasterChef μαγειρεύει κάθε μέρα 2000 μερίδες φαγητό για τους πυρόπληκτους

5 Αυγούστου, 2018 2:45 ΠΜ
More videos

Την ξεχωρίσαμε στο reality μαγειρικής, αλλά δεν κατάφερε να βρεθεί στο μεγάλο τελικό του MasterChef. Ο λόγος για τη Γωγώ Δελογιάννη, η οποία αποφάσισε να αφήσει τη δουλειά της για να πάει στο Νέο Βουτζά και να βοηθήσει και εκείνη με τον δικό της τρόπο τους πυρόπληκτους.

H chef έστειλε το δικό της μήνυμα με μια ανάρτησή της στο Instagram. «Σήμερα φτάνουμε τις 2000 μερίδες φρέσκου φαγητού στο spot του Νέου Βουτζά. 2000 μερίδες ζεστού φρέσκου φαγητού, που συνοδεύτηκαν συνήθως από μια μεγάλη ευχή κι ένα μεγάλο ευχαριστώ από τους ανθρώπους εκεί. Αλλά το πιο μεγάλο ευχαριστώ το χρωστάω εγώ σε όλους εκείνους που έρχονται κάθε μέρα από κάθε άκρη της Αθήνας και μου υπενθυμίζουν ότι δε δικαιούμαι να χάνω την πίστη μου στον Ανθρωπο. Υποκλίνομαι σε όλους σας».

Σήμερα φτάνουμε τις 2000 μερίδες φρέσκου φαγητού στο spot του Νέου Βουτζά. 2000 μερίδες ζεστού φρέσκου φαγητού, που συνοδεύτηκαν συνήθως από μια μεγάλη ευχή κι ένα μεγάλο ευχαριστώ από τους ανθρώπους εκεί. Αλλά το πιο μεγάλο ευχαριστώ το χρωστάω εγώ σε όλους εκείνους που έρχονται κάθε μέρα από κάθε άκρη της Αθήνας και μου υπενθυμίζουν ότι δε δικαιούμαι να χάνω την πίστη μου στον Ανθρωπο. Υποκλίνομαι σε όλους σας ? [? : @nikzik] ___________________ #togetherwestand

A post shared by Gogo Delogianni (@gogodelogianni) on

Ακολουθήστε μας στο facebook: