Παίκτρια του MasterChef μαγειρεύει για τους πυρόπληκτους του Νέου Βουτζά

4 Αυγούστου, 201812:45 ΜΜ
More videos

Μια όμορφη πρωτοβουλία πήρε πρώην παίκτρια του MasterChef, η οποία αποφάσισε να αφήσει για λίγο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και να σπεύσει για βοήθεια στους πυρόπληκτους του Νέου Βουτζά.

Η Γωγώ Δελογιάννη βοήθησε κι αυτή με τον δικό της τρόπο, μαγειρεύοντας για τους ανθρώπους που βίωσαν τον όλεθρο της πυρκαγιάς, έχοντας μάλιστα καταφέρει να μοιράσει 2.000 μερίδες!

«Σήμερα φτάνουμε τις 2.000 μερίδες φρέσκου φαγητού στο spot του Νέου Βουτζά. 2000 μερίδες ζεστού φρέσκου φαγητού, που συνοδεύτηκαν συνήθως από μια μεγάλη ευχή κι ένα μεγάλο ευχαριστώ από τους ανθρώπους εκεί.

Αλλά το πιο μεγάλο ευχαριστώ το χρωστάω εγώ σε όλους εκείνους που έρχονται κάθε μέρα από κάθε άκρη της Αθήνας και μου υπενθυμίζουν ότι δε δικαιούμαι να χάνω την πίστη μου στον Άνθρωπο. Υποκλίνομαι σε όλους σας», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σήμερα φτάνουμε τις 2000 μερίδες φρέσκου φαγητού στο spot του Νέου Βουτζά. 2000 μερίδες ζεστού φρέσκου φαγητού, που συνοδεύτηκαν συνήθως από μια μεγάλη ευχή κι ένα μεγάλο ευχαριστώ από τους ανθρώπους εκεί. Αλλά το πιο μεγάλο ευχαριστώ το χρωστάω εγώ σε όλους εκείνους που έρχονται κάθε μέρα από κάθε άκρη της Αθήνας και μου υπενθυμίζουν ότι δε δικαιούμαι να χάνω την πίστη μου στον Ανθρωπο. Υποκλίνομαι σε όλους σας ? [? : @nikzik] ___________________ #togetherwestand

A post shared by Gogo Delogianni (@gogodelogianni) on

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News