Παίκτρια στο My Style Rocks: «Δεν θα είμαι με έναν άντρα που δεν έχει λεφτά πάνω του»

29 Νοεμβρίου, 20182:59 ΜΜ

Η Ναντίν επέλεξε να εμφανιστεί ντυμένη σήμερα στο My Style Rocks, ως μια γυναίκα που επισκέπτεται την τράπεζα για να πάρει ένα μεγαλο δάνειο. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως θα ζητούσε το ποσό των 500,000 ευρώ για τον άντρα της.

Όταν η παίκτρια βρέθηκε μπροστά στους τρεις κριτές και αποκάλυψε το κόνσεπτ της, της έγιναν κάποιες ερωτήσεις σχετικές με τα χρήματα. Συγκεκριμένα, την ρώτησαν αν θα αγόραζε ένα σπίτι για να ζήσει μαζί με τον άντρα της και εκείνη απάντησε αρνητικά, καθώς όπως είπε στον Λίβανο συμβαίνει το αντίθετο.

Τότε οι κριτές της εξήγησαν πως δεν θα ήταν κακό αν είχε την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει εκείνη το σπίτι όπου και θα έμενε μαζί με τον σύζυγο της. Παρόλα αυτά, συνέχισε να είναι αρνητική και μάλιστα τόνισε πως δεν θα ήταν ποτέ με έναν άντρα που δεν έχει λεφτά πάνω του. Εξομολογήθηκε πως το έχει βιώσει στο παρελθόν και είναι μεγάλη ταλαιπώρια.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης της είπε πως δεν περίμενε να ακούσει κάτι τέτοιο από εκείνην, καθώς το στιλ της έδειχνε πως οι απόψεις της ήταν διαφορετικές. Η Ναντίν είχε ένα αλαζονικό ύφος και η Μπέττυ Μαγγίρα τη ρώτησε ευθέως αν σκοπός της είναι να “τους τη λέει” και η παίκτρια απάντησε αρνητικά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News