Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΠαίκτρια My Style Rocks: «Άμα λέτε έμενα χοντρή τι να που και...

Παίκτρια My Style Rocks: «Άμα λέτε έμενα χοντρή τι να που και αυτές που μας βλέπουν από το σπίτι»

Η Αμάντα Μανωλάκου δεν άντεξε και ξέσπασε σήμερα στο My Style Rocks. Η παίκτρια στάθηκε σε ένα σχόλιο που της είχε κάνει ο Στέλιος Κουδουνάρης σε προηγούμενο επεισόδιο, θεωρώντας πως ο κριτής την αποκάλεσε “χοντρή”.

«Μου είπατε “δεν είναι boho, είσαι μπόγος. Και συγγνώμη, δεν θέλω να σε προσβάλω”. Εμένα με προσβάλατε. Και αν λέτε εμένα χοντρή, οι κοπέλες που μας βλέπουν από το σπίτι και είναι πραγματικά χοντρές τι θα κάνουν; Να πάνε να αυτοκτονήσουν;», είπε μεταξύ άλλων η Αμάντα Μανωλάκου.

«Είπα ότι δεν είναι boho, είναι μπόγο. Δεν σε είπα χοντρή. Το σώμα σου είναι πάρα πολύ ωραίο, με τις καμπύλες του, είσαι μια γυναίκα ώριμη που καλό θα ήταν πριν πάτε πίσω και αρχίσετε το πίρι πίρι και σου κάνουν το μυαλό έτσι όλες οι γυναίκες μαζί σε ένα δωμάτιο και έρχεσαι εδώ έτοιμη για καβγά, να κάτσεις λίγο να το σκεφτείς.

Καλό θα ήταν να δεις κα την εικόνα πριν κάνουμε αυτή την κουβέντα. Κι εγώ σου είπα “δεν είσαι boho, είσαι μπόγο”. Ήθελα να πω ότι έβαλες ένα φαρδύ φόρεμα, ένα φαρδύ πανωφόρι κι εξαφανίστηκε η σιλουέτα σου. Ούτε χοντρή σε είπα, ούτε ότι έχεις παραπάνω κιλά», απάντησε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Δείτε το βίντεο

Τα πιο σημαντικά