Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΠαίκτρıα έγραψε ιστορiα στον Τροχό της Τύχης: Κέρδıσε 7.550 εuρώ και το...

Παίκτρıα έγραψε ιστορiα στον Τροχό της Τύχης: Κέρδıσε 7.550 εuρώ και το αυτοκίνnτο στο τελευταίο δευτερόλεπτο

Η 28χρονη Άνια από τη Θεσσαλονίκη κέρδισε ένα από τα μεγαλύτερα χρηματικά ποσά που έχουν δοθεί ποτέ στο παιχνίδι.

Το μεγαλύτερο ποσό αλλά και το αυτοκίνητο χάρισε ο Τροχός της Τύχης το απόγευμα της Τρίτης (6/2) για αυτή τη σεζόν. Η Άνια κατάφερε να γράψει ιστορία στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι του Star, αφού μπόρεσε να απαντήσει σωστά στο 80% των γρίφων και να κερδίσει όχι μόνο 7.550 ευρώ αλλά και το αυτοκίνητο.

Δείτε το βίντεοΗ 28χρονη Άνια ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη για να έρθει και να παίξει στον «Τροχό της Τύχης», που παρακολουθεί φανατικά!

Η παίκτρια με το ιδιαίτερο όνομα, ήδη από το πρώτο γύρισμα του τροχού φάνηκε πόσο δυνατό παιχνίδι θα κάνει! Η Άνια λύνει άνετα τον πρώτο γρίφο και συνεχίζει δυναμικά στον δεύτερο γύρο, όπου συγκεντρώνει μεγάλα ποσά, αλλά και το μπαλάντερ και καταφέρνει να λύσει τον γρίφο χωρίς να αφήσει κανέναν από τους συμπαίκτες της να παίξει!

Λύνοντας τρεις συνεχόμενους γρίφους ξεπέρασε τα 2.000€ ήδη από την πρώτη φάση του παιχνιδιού. Το φαινόμενο Άνια, όπως τη χαρακτηρίζει ο Πέτρος Πολυχρονίδης, λύνει τη δεύτερη λεξομαχία, συνεχίζει στον τέταρτο γύρο του παιχνιδιού και ακάθεκτη λύνει και αυτό τον γρίφο! Η παίκτρια αστοχεί σε γράμμα στον πέμπτο γύρο και αυτός είναι ο μόνος γρίφος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού που δεν λύνει.

Η Άνια ολοκληρώνει με επιτυχία και τον έκτο γύρο, χάρη στην τύχη της αλλά και στην ατυχία των συμπαικτών της, Αδάμ και Μαρίας. Η Μαρία έχει την ευκαιρία να λύσει τον έβδομο γρίφο, αλλά αστοχεί και η ‘Ανια τον λύνει και αυτόν πηγαίνοντας στον όγδοο γύρο bonus, έχοντας συγκεντρώσει το ποσό των 3.425€!
Στον όγδοο γρίφο σηκώνει τη φέτα του τροχού με το θαυμαστικό, παίρνει το τζάκ-ποτ και ξεπερνά τα 7.000€!

Η σαρωτική Άνια, που η τύχη της δεν την εγκαταλείπει ποτέ, λύνει τον γρίφο και πηγαίνει στον τελικό με 7.550€, ένα από τα μεγαλύτερα ποσά που έχει συγκεντρώσει ποτέ παίκτης!

Στον τελικό η Άνια προλαβαίνει και λύνει τον γρίφο «ράψιμο- ξήλωμα» λίγο πριν τη λήξη του χρόνου και κερδίζει εκτός από το ποσό των 7.550€ και το μεγάλο δώρο του «Τροχού της Τύχης», το αυτοκίνητο Jeep Renagade e-Hybrid!

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης άνοιξε τον φάκελο και όταν αποκαλύφθηκε η λέξη «αυτοκίνητο» πανηγύρισε μαζί με τη Νατάσα Κουβελά τη μεγάλη νίκη της τυχερής παίκτριας!

Τα πιο σημαντικά