Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΟ Ουκρανός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ συνάντησε για πρώτη φορά τη νεογέννητη κόρη...

Ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ συνάντησε για πρώτη φορά τη νεογέννητη κόρη του

Ησυγκινητική ιστορία του Ουκρανού ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Γεβγέν Σάκχοφ, ο οποίος εν μέσω πολέμου και ενώ ο ίδιος βρισκόταν στην Αθήνα, έχασε την επαφή για κάποιες ώρες με την ετοιμόγεννη γυναίκα του στο Κίεβο, έλαβε ένα ευχάριστο τέλος! Ηταν μία από τις πιο «δυνατές» εικόνες της χρονιάς, με τον Σάκχοφ να σφίγγει στην αγκαλιά του μετά από μέρες τη σύζυγό του και τη νεογέννητη κόρη του.

Η οικογενειακή τους «περιπέτεια» είχε αίσιο τέλος, καθώς ο Ουκρανός μέσος της ΑΕΚ μετέβη στα σύνορα Ουκρανίας – Ρουμανίας και συνάντησε τη γυναίκα του, μόλις μία εβδομάδα μετά τη γέννηση της κόρης τους, μέσα στις σειρήνες του πολέμου στο Κίεβο.

Η σύζυγος του Σάκχοφ ανέβασε τη σχετική φωτογραφία στο Instagram, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε ενημερώσει ότι ο παίκτης απουσίαζε με ειδική άδεια. Η οικογένεια αναμένεται πλέον στην Αθήνα, μακριά από τη δίνη της ρωσικής εισβολής.

capture2

«Σε ευχαριστώ Θεέ, όλη η δόξα σε σένα», είχε γράψει ο Ουκρανός μέσος της Ένωσης, ο οποίος έκανε σχετικές αναρτήσεις με το νεογέννητο παιδάκι του και πρόσθεσε: «Οι πραγματικοί ήρωες των ημερών μας. Οι ήρωες δεν είναι αυτοί που σκοτώνουν, αλλά αυτοί που δίνουν ζωή. Σ’ αγαπώ».

shakvof

66

Σχετική ανάρτηση είχε κάνει πάντως και η ΠΑΕ ΑΕΚ στα social media, για να ευχηθεί στον ποδοσφαιριστή της. «Ο θρίαμβος της ζωής! Να σας ζήσει, Γεβχέν», ήταν η λεζάντα στη φωτογραφία με τη σύζυγο του Σάκχοφ και το παιδί τους. Υπενθυμίζεται, ότι βρέθηκε και σε καταφύγιο της πόλης, ενώ ήταν ετοιμόγεννη.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, με προηγούμενη ανάρτησή του στο Instagram, ο Ουκρανός μέσος της ΑΕΚ είχε εκφράσει την αγωνία του για τη σύζυγο του. Συγκεκριμένα, ανέβασε μία φωτογραφία με τη γυναίκα του να είναι κρυμμένη στο καταφύγιο, στην προσπάθειά της να γλιτώσει από τους βομβαρδισμούς. «Η σύζυγος μου είναι εννέα μηνών έγκυος σε ένα καταφύγιο, στην προσπάθειά της να κρυφτεί από τις βόμβες. Δεν είναι πόλεμος;», είχε γράψει ο Σάκχοφ στο story του:

shkahov story 1

Τα πιο σημαντικά