Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΠαίκτης-óνειρο έχασε πριν ξεκινńσει: Η πανεύκολη ερώτηση στον «Εκατоμμuριοúχο» που αποδείχτnκε καταστpοφń

Παίκτης-óνειρο έχασε πριν ξεκινńσει: Η πανεύκολη ερώτηση στον «Εκατоμμuριοúχο» που αποδείχτnκε καταστpοφń

Ένα από τα αρνητικά ρεκόρ είχαν την τύχη ή την ατυχία να δουν στο επεισόδιο του Σαββάτου 9/12 οι τηλεθεατές του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», όταν ο πρώτος παίκτης που κλήθηκε να διαγωνιστεί κατάφερε, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, να αποτύχει να απαντήσει σωστά στην πρώτη ερώτηση του παιχνιδιού η οποία ήταν πολύ χαμηλής δυσκολίας, όπως είναι λογικό.

Στην 63η εκπομπή της δεύτερης σεζόν του τηλεπαιχνιδιού του ΑΝΤ1, ο παίκτης Παναγιώτης κάθισε να διαγωνιστεί με μεγάλη αυτοπεποίηθηση καθώς όπως είπε η σύζυγός του, που τον δήλωσε στο παιχνίδι, τον έβλεπε καθημερινά στο σαλόνι του να απαντάει με περίσσεια άνεση στις ερωτήσεις του «Εκατομμυριούχου» που έβλεπε στην τηλεόραση.

Αυτό όμως δεν έγινε όταν κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση επιπέδου δημοτικού που του δόθηκε για τα 100€. Η ερώτηση ήταν «Πώς ονομάζεται η τεχνική ζωγραφικής κατά την οποία ετερόκλητα υλικά και χρώματα επικολλώνται σε επιφάνεια». Οι τέσσερις πιθανές απαντήσεις ήταν Α. Ντεκαπάζ, Β. Μοντάζ, Γ. Κολάζ, Δ. Τιρκουάζ,

dailymedia com gr 11122023 121439 850x480 1

Και ενώ όλοι στο στούντιο και στις τηλεοράσεις τους περίμεναν να απαντήσει γρήγορα κολάζ και να πάει στην επόμενη ερώτηση, ο παίκτης κάνοντας μία γρήγορη ανάλυση των λέξεων, απέρριψε τις τρεις που πίστευε ότι γνώριζε και θεωρούσε λάθος και απάντησε το Α. Ντεκαπάζ, προφανώς μη γνωρίζοντας τι σημαίνει.

Το σοκ όταν εμφανίστηκε το τραγικό του λάθος ήταν μεγάλο. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν πρόλαβε να τον βοηθήσει καθώς ο παίκτης ήταν σίγουρος και κλείδωσε άμεσα την απάντησή του, θεωρώντας ότι το κολάζ εφαρμόζεται ως τεχνική μόνο στην φωτογραφία και όχι στη ζωγραφική.

Ούτε ο ίδιος μπορούσε να πιστέψει τι είχε κάνει. Η δικαιολογία του για τη βιαστική απάντηση ήταν το άγχος το πρωτάρη, με τον παρουσιαστή να του προτείνει να πιει έναν καφέ να ηρεμήσει πριν πάει στη σύζυγό του και της αναγγείλει τα δυσάρεστα νέα.

Τα πιο σημαντικά