Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024
διεθνήΠαιδιά τραβούν με σχοινιά ιερέα μέσα σε Porsche που κάνει είσοδο σε...

Παιδιά τραβούν με σχοινιά ιερέα μέσα σε Porsche που κάνει είσοδο σε τελετή εγκαινίων

H Lamborghini είχε δημιουργήσει στο παρελθόν μία one-off Huracan για τον Πάπα Φρανγκίσκο, η οποία πριν λίγο καιρό πωλήθηκε σε μια φιλανθρωπική δημοπρασία με την υπογραφή του Πάπα.

Δείτε το βίντεο

Τώρα, είδαμε τον πρόσφατα διορισμένο ιερέα, πατέρα John Sultana, να κάνει παρέλαση στο νησί Gonzo στη Μάλτα, για να κάνει είσοδο στην τελετή εγκαινίων. Ο ιερέας στεκόταν μέσα στο πιλοτήριο μίας Porsche Boxster. Το αυτοκίνητο δεν το οδηγούσε κανείς, αλλά 50 παιδιά που πηγαίνουν σχολείο τον τραβούσαν με σχοινιά.

9ab1e6a0f8d8cb1af21efad6ca2a0ae2

Σύμφωνα με τους Times της Μάλτας, αυτή η παρέλαση αποτελεί παραδοσιακή γιορτή για μερικούς ιερείς στην περιοχή Gozo. Εξαιτίας αυτού, η εκδήλωση επικρίθηκε ευρέως λόγω της χρήσης της παιδικής εργασίας κι επειδή η δημόσια χρήση του ιερέα από το αθλητικό αυτοκίνητο θεωρήθηκε ως μία κίνηση επίδειξης.

9ab99c3764c3fe691bd83742d24cc0a5

Ο René Camilleri, καθηγητής θεολογίας στο Πανεπιστήμιο της Μάλτας είπε ότι «καταδικάζει όποιον επέτρεψε στα παιδιά να τραβούν τον ιερέα που βρισκόταν μέσα στην Porsche. Δεν μπορούμε να περιμένουμε να προσελκύσουμε ανθρώπους σε εμάς αν συνεχίσουμε να κάνουμε αυτά τα ηλίθια πράγματα.»

01fa865daef0c69bc649f06db79faf69

Όταν ο John Sultana ρωτήθηκε για τα αρνητικά σχόλια σχετικά με το γεγονός είπε: «Λυπάμαι, αλλά για μένα αυτό δεν είναι ζήτημα και κάποιες παρατηρήσεις που έγιναν δεν είναι σωστές.»

[newsauto] [odditycentral]

Τα πιο σημαντικά