Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
Ελλάδα«Πάγωσε» στον αέρα η Ράνια Τζίμα για την «θεραπεiα» των ομοφuλόφιλων &...

«Πάγωσε» στον αέρα η Ράνια Τζίμα για την «θεραπεiα» των ομοφuλόφιλων & έκανε την ερώτηση που όλοι περıμέναν 

Η Ράνια Τζίμα έμεινε έκπληκτη με το κείμενο που επιθυμεί η Ιερά Σύνοδος να διαβαστεί, τη μεθεπόμενη Κυριακή, προς τους πιστούς στις εκκλησίες, για τους ομοφυλόφιλους.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, σχολίασε το επερχόμενο νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία από τους ομοφυλόφιλους, χθες, Τετάρτη, το βράδυ.

Όπως υπογράμμισε η δημοσιογράφος Αναστασία Τσιβγούλη «μέχρι να φτάσει αυτό το κείμενο στους πιστούς, θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις εντός της ιεραρχίας. Γι’ αυτό και θα καθυστερήσει ως την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου. Είναι ευαίσθητες οι ισορροπίες, θα πρέπει να διατηρηθούν και εντός της ιεραρχίας και στη σχέση με την κυβέρνηση. Αυτό που μαθαίνουμε για το πλαίσιο αυτής της επιστολής είναι ότι δεν θα είναι ο λόγος της καταγγελτικός, θα είναι γραμμένη σε απλή γλώσσα, θα απευθύνεται στον λαό, θα αναφέρεται τι είναι ο χριστιανικός γάμος και η οικογένεια για την εκκλησία, ποιες θα είναι οι συνέπειες του γάμου των ομοφύλων. Επίσης, θα αναφέρεται ότι είναι παρέκκλιση η ομοφυλοφιλία και θα καλούνται οι ομοφυλόφιλοι να στραφούν στην εκκλησία για την θεραπεία τους».

Δείτε το βίντεοΗ έκπληξη της Ράνιας Τζίμα με τη θεραπεία των ομοφυλόφιλων

Από την πλευρά της, η Ράνια Τζίμα απόρησε στον τηλεοπτικό αέρα και επεσήμανε «τι θεραπεία; Τι εννοούν θεραπεία; Και ποιος θα θεραπεύει;», κοιτάζοντας τον Γιάννη Πρετεντέρη, που βρισκόταν δίπλα της.

«Εφόσον θεωρείται παρέκκλιση και αμαρτία για την εκκλησία… Πνευματικά η χριστιανική εκκλησία μπορεί να θεραπεύσει, θεωρητικά, την ομοφυλοφιλία» κατέληξε η ρεπόρτερ.

Τι έκανε τη Ράνια Τζίμα να απορήσει στο κείμενο της Ιεράς Συνόδου

Τα πιο σημαντικά