Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024
Ελλάδα«Πάγωσε» η Κατερίνα Καινούργιου: Τα αισχρά σχόλια που τη βρίζουν και ανέβασε...

«Πάγωσε» η Κατερίνα Καινούργιου: Τα αισχρά σχόλια που τη βρίζουν και ανέβασε η Σπυροπούλου στον λογαριασμό της

Σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα προχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου στον «αέρα» της εκπομπής της με αφορμή την ανακοίνωση, που εξέδωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μέσω του δικηγόρου της.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια του Alpha εξέφρασε τα παράπονά της, τονίζοντας ότι ενώ δεν έχει μιλήσει άσχημα για την Σπυροπούλου, η ίδια κάνει retweet σε σχόλια που προσβάλλουν εκείνη, αλλά και την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Κατερίνα Καινούργιου: Το ξέσπασμα στον «αέρα» της εκπομπής με αφορμή την ανακοίνωση της Σπυροπούλου

Η παρουσιάστρια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σέβομαι κάθε γυναίκα που είναι στην εγκυμοσύνη της. Ξέρει η Κωνσταντίνα και ο κάθε τηλεθεατής εάν εγώ μπορώ να κάνω παιδί ή όχι και πόσο έχω πονέσει εγώ με αυτό το θέμα;

Δεν το ξέρει! Σε καθετί που κάνει retweet σε αισχρά σχόλια που βρίζουν εμένα και τη Σταματίνα, που είναι μητέρα τριών παιδιών, και μπλέκουν ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση… κι αυτό λοιπόν είναι ποινικά κολάσιμο!», ξεκαθάρισε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ξαφνικά κάνει retweet και κάθεται και μιλάει για έναν άνθρωπο με τον οποίο εγώ υπήρξα πριν 15 χρόνια, που απλά ήταν 10 χρόνια μεγαλύτερός μου, και θα πω και το όνομά του, ήταν ο Ευγένιος ο Κατραβάς, ο αδελφός της Έλενας Κατραβά.

Ο άνθρωπος ήταν producer σε ένα project, τον ερωτεύτηκα, ήταν η μόνη σχέση που έκανα από τη δουλειά. Κάθεται λοιπόν και κάνει η Κωνσταντίνα retweet σε άθλια, θλιβερά, σεξιστικά μηνύματα, παλιές φωτογραφίες, πόσο πλαστικιά είμαι, για μένα και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Όταν θέλει λοιπόν να τη σεβαστούν, γιατί εμείς σεβόμαστε και μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να γίνω κι εγώ μαμά. Γιατί εγώ προφανώς δε μπορώ» πρόσθεσε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

«Έχω μιλήσει από την αρχή με τα καλύτερα λόγια για την Κωνσταντίνα. Όμως δε μπορείς να χτυπάς άλλες γυναίκες έτσι και δεν ξέρεις τι Γολγοθά τραβάει η κάθε γυναίκα για να γίνει μητέρα, γλυκιά μου» κατέληξε έντονα η Κατερίνα Καινούργιου.Τα πιο σημαντικά