Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024
Ελλάδα«Πάγωσε» η ενόργανη γυμναστική της χώρας – Σοκαpιστικό ατύχημα αθλήτριας

«Πάγωσε» η ενόργανη γυμναστική της χώρας – Σοκαpιστικό ατύχημα αθλήτριας

Η αθλήτρια της Ενόργανης Γυμναστικής του συλλόγου Γ.Σ. Καλλιθέα, η πρωταθλήτρια στις νεανίδες  είχε ένα άτυχο περιστατικό κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

  • Σύμφωνα με τις πληροφορίες το απόγευμα της Πέμπτης 23 Ιουνίου 2022 το ταλαντούχο κορίτσι κατά την εκτέλεση μιας άσκησης προσγειώθηκε δυνατά με το κεφάλι εκτός του στρώματος Ενόργανης Γυμναστικής.

Ευτυχώς όλοι οι προπονητές βοήθησαν άμεσα το 14χρονο κορίτσι, όπου μεταφέρθηκε με ιδιαίτερη προσοχή στο Νοσοκομείο Παίδων αρχικά και τα ξημερώματα της Παρασκευής 24 Ιουνίου στο Νοσοκομείο ΚΑΤ όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Όλος ο αθλητικός σύλλογος Γ.Σ. Καλλιθέα είναι στο πλευρό της Καλλιόπης. 

Με ανακοίνωση του ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά όλους όσους έχουν ενδιαφερθεί, με τον οποιονδήποτε τρόπο, για να μάθουν, να ρωτήσουν και να βοηθήσουν την Καλλιόπη.

«Οι προπονητές της και όλος ο σύλλογος θα είναι άγρυπνοι φρουροί στο πλευρό των γονιών της αθλήτριάς μας» καταλήγει η ανακοίνωση του Γ.Σ. Καλλιθέα.

capture1 2

Η Καλλιόπη Πάλλη είναι η μεσαία κοπέλα.Δείτε την άτυχη πρωταθλήτρια Πάλλη Κάση να εκτελεί το πρόγραμμα της στις 9 Απριλίου 2022

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: nassosblog.grΤα πιο σημαντικά