Κυριακή, 19 Μαΐου 2024
διεθνή«Πάγωσαν» στο Μπάκιγχαμ: Δε σταματούν τα βάσανα για την Κέιτ Μίντλετον

«Πάγωσαν» στο Μπάκιγχαμ: Δε σταματούν τα βάσανα για την Κέιτ Μίντλετον

«Επιτίθενται και απειλούν την οικογένειά της»

Όλος ο κόσμος έχει σταθεί στο πλευρό της Κέιτ Μίντλετον και της βασιλικής οικογένειας, μετά τη διάγνωση, τόσο της ιδίας όσο του Βασιλιά Καρόλου με καρκίνο, αν και μάλλον δε συμμερίζονται άπαντες το κύμα συμπαράστασης προς το πριγκιπικό ζευγάρι, που αναμένεται να γίνουν οι διάδοχοι του θρόνου, τη στιγμή που η Πριγκίπισσα ήδη αντιμετωπίζει ένα σοβαρό δίλημμα.

Μια νέα εξέλιξη, μάλιστα, έχει έρθει να αναστατώσει το παλάτι, αφορώντας την οικογένεια της Κέιτ. Συγκεκριμένα ο αδελφός της, Τζέιμς, δείχνει να έχει πέσει θύμα ενός εξαιρετικά τοξικού γείτονα, ο οποίος έχει γεμίσει την περιοχή, από όπου κατάγονται οι Μίντλετον, με αφίσες εναντίον της οικογένειας, τη στιγμή που περνά την πιο δύσκολη δοκιμασία της.

james 1

Ο Τζέιμς Μίντλετον έχει βρεθεί κατηγορούμενος, ότι η οικογενειακή φάρμα στο Μπέρκσαϊρ δημιουργεί θόρυβο και ελαφρά ρύπανση. Ο άνθρωπος, που τον «κυνηγά» είναι ο 65χρονος Ντέιβιντ Άλντερτον, με τον αδελφό της Κέιτ Μίντλετον να τον κατηγορεί από την πλευρά του για καταπάτηση περιουσίας και τοποθέτηση κακόβουλων και απειλητικών αφισών για την οικογένειά του, επιτιθέμενος προς αυτή και προειδοποιώντας, ότι τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα.

Ο… απειλητικός κύριος Άλντερτον και η αντίδραση των Μίντλετον

Ο Ντέιβιντ Άλντερτον διευθύνει μια επιχείρηση πώλησης μηχανών και ζει σε ένα bungalow ακριβώς απέναντι από την φάρμα των Μίντλετον, με τις διαφορές τους να δείχνουν να έχουν ξεφύγει. Ο Τζέιμς δεν έχει μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, έχοντας ζητήσει τη βοήθεια της Αστυνομίας για την προστασία του ιδίου και της οικογένειάς του από τις δράσεις του γείτονά του, χωρίς μάλιστα αυτή να είναι η πρώτη τέτοια περίπτωση για τον Άλντερτον.

alderton

Όπως αποκάλυψε ο Τζέιμς, άλλωστε, ήταν πριν από επτά χρόνια, όταν είχε κατηγορηθεί ξανά για απειλές εναντίον συγχωριανών του για ορισμένες δράσεις, που ετοίμαζε, με τον Άλντερτον πάντω να αρνείται τα πάντα. Ο Μίντλετον δε δέχεται σε καμία περίπτωση, δε, τις κατηγορίες για ηχορρύπανση, λέγοντας πως είναι απόλυτα φυσιολογικό σε αγροτική περιοχή να υπάρχουν ήχοι από ζώα και τρακτέρ, με την οικογένειά του σε καμία περίπτωση να μην ξεφεύγει ως προς αυτό.

Ο Άλντερτον, γενικά, έχει βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής σε αρκετές περιπτώσεις στην περιοχή, έχοντας σημειώσει απειλές και έναντι άλλων γειτόνων, ακόμη και προς τα ζωντανά τους, αναζητώντας οποιαδήποτε αφορμή. Έχει σημειώσει αρκετές εμπλοκές, μάλιστα, με τον νόμο, με τον Τζέιμς Μίντλετον να αφαιρεί μόνος του τις απειλητικές αφίσες και να ετοιμάζεται για τις επόμενες κινήσεις του.

Τα πιο σημαντικά