Παγωμένα απόβλητα από τουαλέτα αεροπλάνου βρέθηκαν σε χωριό της Ινδίας

23 Ιανουαρίου, 2018 3:59 ΜΜ
More videos

Μια παγωμένη σφαίρα ανθρώπινων περιττωμάτων που έπεσε σε ένα χωριό στην Ινδία προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, καθώς πιστεύεται ότι έπεσε από ένα αεροπλάνο.

Πολλοί από τους ντόπιους κράτησαν κομμάτια από τα παγωμένα απορρίμματα, γιατί πίστεψαν ότι η μπάλα μπορεί να προερχόταν από έναν ιερό βράχο ή εξωγήινους.

Η παγωμένη μπάλα που έπεσε στο χωριό Φαζιλπούρ Μπάλντι που πιστεύεται ότι είναι ανθρώπινα περιττώματα που έπεσαν από ένα αεροπλάνο.

Όταν ένα μικρό δείγμα στάλθηκε για αναλύσεις διαπιστώθηκε ότι δεν προερχόταν από κάποιο καιρικό φαινόμενο, αλλά από διαρροή αεροσκάφους.

“Ήταν μια πολύ βαριά παγωμένη μπάλα που έπεσε από τον ουρανό το Σάββατο το πρωί. Κάποιοι από τους κατοίκους πίστευαν ότι η μπάλα προέρχονταν από κάποιον ιερό βράχο και άλλοι από κάποια εξωγήινη μορφή ζωής και πήραν από ένα μικρό δείγμα”, ανέφερε στο BBC ο τοπικός αξιωματούχος Βιβέκ Καλία.

Τα απόβλητα των αεροπλάνων κρατούνται σε μια δεξαμενή μέχρι να προσγειωθεί το αεροπλάνο. Αυτή η δεξαμενή μπορεί να αδειάσει μόνο με εξωτερικό μοχλό.

Έχουν γίνει πολλές αναφορές για απορρίμματα που πέφτουν από αεροπλάνα συμπεριλαμβανομένου του “μπλε πάγου”, που είναι αποτέλεσμα των χημικών που προστίθενται στο νερό της λεκάνης.

Οι διαρροές από την δεξαμενή του αεροπλάνου είναι πολύ πιθανές.

[dailymail]

 

 

Ακολουθήστε μας στο facebook: