Όλοι οι κωδικοί Wi-Fi από όλα τα αεροδρόμια του κόσμου σε έναν χρήσιμο χάρτη.

7 Οκτωβρίου, 20164:25 ΜΜ
More videos

Όλοι μας έχουμε βρεθεί σε κάποιο αεροδρόμιο του εξωτερικού να περιμένουμε βασανιστικά να περάσει η ώρα. Το να μην έχεις ίντερνετ όταν ταξιδεύεις είναι πραγματικά το πιο βασανιστικό και ίσως και επικίνδυνο πράγματα διότι δεν μπορείς να έχεις της πληροφορίες για το ταξίδι σου άμεσα.

Ευτυχώς o επιστήμονας της πληροφορικής Anil Polat έκατσε και βρήκε όλους του κωδικούς Wi-Fi από όλα τα αεροδρόμια του κόσμου για δική μας διευκόλυνση και δημιούργησε έναν εύκολο διαδραστικό χάρτη.

Για αυτούς που θα πουν ότι ο χάρτης είναι άχρηστος ο επιστήμονας δημιούργησε και μια εκτός σύνδεσης έκδοση του χάρτη για να τον έχετε πάντα μαζί σας κι όταν δεν έχετε ίντερνετ!

Να σημειωθεί ότι η Ελλάδα δεν συμπεριλαμβάνεται για τον απλό λόγο ότι δεν έχουμε κωδικούς στα αεροδρόμια μας, ναι είμαστε τόσο largeμ αλλά όπως θα δείτε υπάρχουν και επιπλέον διαθέσιμα δίκτυα σε κάθε αεροδρόμιο  και κάποια στιγμή θα προσθέσει και τα Ελληνικά.

Ο χάρτης του αυτή την στιγμή έχει πάνω από 120 κωδικούς αεροδρομίων και μέρα με την μέρα προσθέτει καινούργιους μέχρι να ολοκληρωθεί ο χάρτης και να περιέχει όλα τα αεροδρόμια του κόσμου.

airport-wifi-map-passwords-anil-polat-fb1

Ο χάρτης με τους κωδικούς, απλά επιλέξτε μια τοποθεσία και θα δείτε τα διαθέσιμα δίκτυα με τους κωδικούς τους για το κάθε αεροδρόμιο.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News