Παγκόσμιο κύμα συμπαράστασης στην Ιωάννα – Ξεπέρασαν τις προσδοκίες οι δωρεές

17 Σεπτεμβρίου, 202112:18 ΜΜ
More videos

Συγκινεί το παγκόσμιο κύμα συμπαράστασης στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, το θύμα της εγκληματικής επίθεσης με το βιτριόλι στην Καλλιθέα που συγκλονίζει με την ψυχική της δύναμη.

Η παγκόσμια εκστρατεία αγάπης και αλληλεγγύης με το σύνθημα Help Acid Attack Victim Ioanna Paliospirou που ξεκίνησε με πρωτοβουλία της Αννίτας Ναθαναήλ για να συγκεντρωθούν χρήματα για τις επεμβάσεις της Ιωάννας, η οποία έχει κάνει ήδη πάρα πολλές, και πρέπει να κάνει πάρα πολλές ακόμα, έχει ξεπεράσει τους στόχους στην πλατφόρμα συγκέντρωσης χρημάτων gofundme.com.

Η οικονομική συνεισφορά ανθρώπων απ’ όλο τον πλανήτη στην Ιωάννα Παλιοσπύρου μέσω της GoFundme είναι συγκινητική, καθώς ο στόχος που είχε τεθεί ήταν 80.000 δολάρια, ενώ έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής πάνω από 93.000 δολάρια.

Σημειώνεται ότι το πρόσωπό της Ιωάννας έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα σε ποσοστό 94% ενώ σημαντικές είναι οι βλάβες στο λαιμό και τα δύο χέρια της, με συνέπεια να έχει ακόμη μακρύ και δύσκολο δρόμο.

«Θα ακολουθήσουν δεκάδες χειρουργεία. Όχι για να γίνω όμορφη γυναίκα, μόνο για να είμαι φυσιολογικός άνθρωπος» είχε αναφέρει η ίδια χαρακτηριστικά.

Εκτός από την εκστρατεία οικονομικής ενίσχυσης μέσα από την διαδικτυακή πλατφόρμα gofundme, έχει ανοιχτεί και ένας τραπεζικός λογαριασμός στην Τράπεζα Πειραιώς, GR 2001716270006627109180593. Μια εκστρατεία αγάπης και συμπαράστασης στην Ιωάννα που εδώ και 1,5 χρόνο ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News