Παγιδευμένοι: Ο Πραγματικός δολοφόνος αποκαλύπτεται

1 Φεβρουαρίου, 20232:33 ΜΜ
More videos

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθως ο Πραγματικός δολοφόνος αποκαλύπτεται.

Η σειρά λίγο πριν το τέλος του πρώτου κύκλου, θα μας μεταφέρει στο πρώτο επεισόδιο και στην πρώτη υπόθεση που είχαν ο Δημήτρης με την Άννα. Ο πελάτης της Άννας δικαιώνεται για μια δολοφονία αλλά η οικογένεια του αποθανόντος δεν το δέχεται εύκολα , Έτσι παίρνει εκδίκηση σκοτώνοντας όλους όσους μπλέχτηκαν στην αθώωση του δολοφόνου.

Απαγχονισμοί και δηλητηριάσεις πάνε και έρχονται. Ο πραγματικός δολοφόνος του Κοσμά αποκαλύπτεται και είναι ο Άκης. Μετά από εντολή του Άγγελου σκότωσε τον Κοσμά. Η Άννα ζητάει από τον Δημήτρη να διαλέξει ανάμεσα σε εκείνη και την οικογένειά του .

Εκείνος επιλέγει εκείνη αλλά το μετανιώνει καθώς η συμπεριφορά της απέναντι του είναι άκρως χειριστική οπότε της αφήνει τα κλειδιά και φεύγει… Ενώ εκείνη ωρύεται στη κουζίνα ( βασικά συνέχεια ωρύεται) . Μετά από την εξιχνίαση της δολοφονίας του Κοσμά και το ποιος κρύβεται πίσω από όλα αυτά, οδηγούν την αστυνομία σε ένα βαθύτερο έλεγχο στην αυτοκρατορία του Χατζή. Τελικά με τη βοήθεια της Υβόννης όλα βγαίνουν στη φόρα και ο Χατζής χάνει τα πάντα.

Ομως στον Δεύτερο κύκλο θα εκδικηθεί!

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News