Παράτησε την δουλειά του πούλησε ό,τι είχε και ταξιδεύει με την αδέσποτη γάτα που διέσωσε

15 Οκτωβρίου, 2017 3:44 ΜΜ
More videos

Μπορεί να είναι απλά μια γάτα που διασώθηκε, αλλά αυτή η μαύρη γάτα έχει διασχίσει πάνω από 50.000 χιλιόμετρα στην Αυστραλία μέσα σε ένα βαν μαζί με τον ιδιοκτήτη της.

Ο Ριτς και η Γουίλοου, η γάτα, ταξιδεύουν εδώ και 2,5 χρόνια, δηλαδή από τον Μάιο του 2015. Ο Ριτς  παραιτήθηκε από την δουλειά του, πούλησε το σπίτι του και όλα του τα υπάρχοντα για να κάνει το ταξίδι της ζωής του. Όμως αυτό που δεν μπορούσε με τίποτα να αφήσει πίσω ήταν η Γουίλοου. Έτσι, αποφάσισε να την πάρει μαζί του στην καινούργια του περιπέτεια.

Τον Φεβρουάριο του 2017 έφτασαν επιτέλους στην νότια Αυστραλία, σηματοδοτώντας την ολοκλήρωση του ταξιδιού της Γουίλοου στις 6 πολιτείες της Αυστραλίας. “Έχουμε καταφέρει τόσα πολλά μαζί και έχουμε επισκεφθεί τόσα μέρη, που δεν θα μπορούσα να φανταστώ αυτή την περιπέτεια χωρίς την Γουίλοου. Κάποιοι πιστεύουν ότι είναι περίεργο που ταξιδεύω με την γάτα μου, αλλά η Γουίλοου είναι τόσο χαλαρή και απολαμβάνει τον καινούργιο τρόπο ζωής μας”, ανέφερε ο Ριτς.

Το δίδυμο περνάει τις μέρες του σε δάση και παραλίες. Παρόλο που έχουν φτάσει σχεδόν πάλι στο σπίτι τους στην Τασμανία, τους αρέσει τόσο πολύ ο καινούργιος τρόπος ζωής τους που δεν σκοπεύουν να τον εγκαταλείψουν σύντομα.

“Είμαι τόσο περήφανος για την Γουίλοου. Είναι η γάτα που έκανε το βαν μου σπίτι της και ολόκληρη την Αυστραλία αυλή της. Είναι ο καλύτερος συνταξιδιώτης που θα μπορούσα να έχω”, δήλωσε ο Ριτς.

Ο Ριτς και η Γουίλοου, η γάτα του ταξιδεύουν εδώ και 2,5 χρόνια σε ολόκληρη την Αυστραλία μέσα σε ένα βαν.

Μαζί έχουν διασχίσει πάνω από 50.000 χιλιόμετρα.

Έφυγαν από το σπίτι τους στην Τασμανία τον Μάιο του 2015.

Ο Ριτς  παραιτήθηκε από την δουλειά του, πούλησε το σπίτι του και όλα του τα υπάρχοντα για να κάνει το ταξίδι της ζωής του.

Όμως το μόνο που δεν μπορούσε να αφήσει πίσω του ήταν η γάτα που είχε διασώσει, η Γουίλοου. Έτσι, αποφάσισε να την πάρει μαζί του.

Τον Φεβρουάριο του 2017 έφτασαν επιτέλους στην νότια Αυστραλία, σηματοδοτώντας την ολοκλήρωση του ταξιδιού της Γουίλοου στις 6 πολιτείες της Αυστραλίας.

Έχουν ταξιδέψει μαζί από την βόρεια μέχρι την νότια Αυστραλία και έχουν κατασκηνώσει σε βουνά.

“Κάποιοι πιστεύουν ότι είναι περίεργο που ταξιδεύω με την γάτα μου, αλλά η Γουίλοου είναι τόσο χαλαρή και απολαμβάνει τον καινούργιο τρόπο ζωής μας”, ανέφερε ο Ριτς.

Η Γουίλοου φοράει ένα κολάρο ασφαλείας και έτσι ο Ριτς ξέρει ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται.

Έτσι, αν η Γουίλοου αποφασίσει να πάει κάποια μακρινή βόλτα, ο Ριτς μπορεί να πάει να την βρει.

Τις περισσότερες φορές φοράει λουρί και είναι πάντα πρόθυμη να εξερευνήσει καινούργια μέρη.

Παρόλο που έχουν φτάσει σχεδόν πάλι στο σπίτι τους στην Τασμανία, τους αρέσει τόσο πολύ ο καινούργιος τρόπος ζωής τους που δεν σκοπεύουν να τον εγκαταλείψουν σύντομα.

Συνήθως, περνάνε τις μέρες τους σε δάση και παραλίες.

“Έχουμε καταφέρει τόσα πολλά μαζί και έχουμε επισκεφθεί τόσα μέρη, που δεν θα μπορούσα να φανταστώ αυτή την περιπέτεια χωρίς την Γουίλοου”, αναφέρει ο Ριτς.

[vancatmeow.com] [Instagram] [Facebook]