«Ούτε τα βυζι@ της δεν την σώζουν» –  Κράζουν την Μαλέσκου που πήγε στο Big Brother

3 Σεπτεμβρίου, 202111:18 ΜΜ
More videos

Guest της βραδιάς ήταν στην αποψινή live εκπομπή του Big Brother η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία σχολίασε τα όσα εκτυλίσσονται μέσα στο σπίτι και τους χαρακτήρες του ριάλιτι που ξεδιπλώνονται.

Η παρουσιάστρια ανέφερε κατά την είσοδό της:

«Χαίρομαι που σας βλέπω και μπορούμε να δούμε όλοι μαζί πιο εσωτερικά τα πράγματα. Σήμερα θα προσπαθήσω να γίνω λίγο Αφροδίτη Γραμμέλη στα σχόλια. Παρακολουθώ και μου αρέσει το Big Brother και είναι ωραίο να παρακολουθούμε προσωπικότητες να ξεδιπλώνονται και γενικότερα πως συνυπάρχουν και συγκρούονται στον χώρο. Σίγουρα δεν ξέρουμε ακόμα αλλά οι μέρες δείχνουν για όλους μας και τι κάνουμε και που αποσκοπούμε αλλά σίγουρα θέλω να βλέπω, αν λειτουργούν με στρατηγική κι αν είναι ο χαρακτήρας κι η προσωπικότητα. Δεν αποκαλύπτω με ποιον μπορεί να έχω πιο πολλά κοινά σημεία αλλά για παράδειγμα με τον Ισίδωρο με εντυπωσίασε ο δομημένος λόγος του αλλά και με προβλημάτισε γιατί ήταν παραπάνω καυστικός από όσο θα περιμέναμε για ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα».

Βέβαια, αν κρίνουμε από το twitter, μάλλον το τηλεοπτικό κοινό δεν είδε με καλό μάτι την είσοδο της Μαλέσκου στο σόου, καθώς τα θετικά σχόλια αποτελούν την… εξαίρεση της εξαίρεσης στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News