Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΟύτε σκάλες, ούτε κουρτίνες: Έτσι έχασε τελικά τη ζωή της η Μαίρη...

Ούτε σκάλες, ούτε κουρτίνες: Έτσι έχασε τελικά τη ζωή της η Μαίρη Χρονοπούλου, σύμφωνα με τον φίλο της Θωμά Χούντα

Ο Θωμάς Χούντας ο οποίος ήταν και ο πρώτος άνθρωπος που βρήκε την Μαίρη Χρονοπούλου πεσμένη μέσα στο σπίτι της μετά από το σοβαρό ατύχημα που είχε, ξεκαθάρισε τι ακριβώς της συνέβη.

«Εγώ με την Μαίρη είμαστε οικογένεια. Ακόμα δεν το έχω χωνέψει πως η Μαιρούλα μας έχει φύγει. Η Μαίρη Χρονοπούλου δεν ανέβηκε στη σκάλα αλλά συνήθιζε να κάνει κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις και κατευθυνόταν προς τη κουζίνα όπου είχε τρία σκαλιά. Εκεί έχασε την ισορροπία της. Μου παραπονιόταν καιρό πως ζαλιζόταν. Επίσης, δεν είναι γνωστός ο χρόνος που έμεινε στο πάτωμα μέχρι να γίνει η νεκροψία. Η οικιακή βοηθός που πήγε γύρω στις 7.30 την βρήκε και εγώ πήγα αμέσως» είπε αρχικά ο καλός της φίλος ο οποίος τόνισε ότι τον τελευταίο καιρό ήταν λίγο ψυχολογικά πεσμένη.

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Είχε κάποια κινητικά προβλήματα αλλά δεν ήταν για να φύγει από τη ζωή. Ήταν ένας πολύ οξυδερκής άνθρωπος με χιούμορ. Ακόμα και τον πόνο τον αντιμετώπιζε με χιούμορ. Δεν την είχε δει ποτέ κανείς να μιζεριάζει. Ήταν ένα πολύ δυνατός και ζωντανός άνθρωπος. Είχε δίψα για ζωή.

Τον τελευταίο καιρό είχε ταλαιπωρηθεί πολύ και είχε κουραστεί από μια σειρά κακοτυχιών που την ακολουθούσαν όσον αφορά το πρόβλημα υγείας της. Έκανε τις φυσικοθεραπείες της, είχε δυναμώσει τους μυς της. Είχε μείνει στο κρεβάτι και είχε πάρει κιλά, είχε φτάσει 120 κιλά και εγώ σχεδόν την εκβίασα λέγοντάς της πως αν δεν σηκωθεί να πάμε στους γιατρούς τότε δεν θα με ξαναέβλεπε. Με πήρε την επόμενη μέρα και μου είπε να πάμε γιατί εκείνη πίστευε πως δεν θα ξαναπερπατήσει».
Τα πιο σημαντικά