Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΟύτε «Ράδιο Αρβύλα», ούτε Μουτσινάς: Η πραγματική σάτιρα επιστρέφει στην ελληνική tv…

Ούτε «Ράδιο Αρβύλα», ούτε Μουτσινάς: Η πραγματική σάτιρα επιστρέφει στην ελληνική tv…

Το ότι η σάτιρα είναι κάτι που το τηλεοπτικό κοινό ανέκαθεν λάτρευε στην ελληνική τηλεόραση, είναι αυταπόδεικτο. Κυρίως σε περιόδους πολιτικού αναβρασμού.

Αυτό πρέπει να είχαν κατά νου οι εμπνευστές της νέας εκπομπής που αναμένεται να φτάσει στις οθόνες μας γύρω στα τέλη του Απρίλη μέσα από τη συχνότητα του Action 24, η οποία θα φέρει την υπογραφή του… master του είδους, ο οποίος έχει χαράξει το όνομά του στην ιστορία της ελληνικής τηλεοπτικής σάτιρας!

Ο λόγος για τη grande επιστροφή του Γιώργου Μητσικώστα, ο οποίος έπειτα από αρκετά μεγάλο διάστημα τηλεοπτικής απουσίας -με τελευταία του τηλεοπτική στέγη την ΕΡΤ-, έρχεται να υπηρετήσει αυτό που ξέρει καλύτερα: την πολιτική σάτιρα, σε μια περίοδο μάλιστα που η Ελλάδα «βράζει».

Η ημερομηνία της πρεμιέρας, άλλωστε, δεν είναι διόλου τυχαία, καθώς στόχος είναι η εκπομπή να κάνει την εμφάνισή της στη μικρή οθόνη λίγο πριν τις εκλογές.

Στο πλευρό του Γιώργου Μητσικώστα, θα βρίσκεται και ο δημοφιλής κωμικός Μάκης Παπασημακόπουλος.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι η εν λόγω εκπομπή θα χαρίσει -εκτός από πολύ γέλιο- τροφή για πολύ καυστικό σχολιασμό από τα αντίπαλα στρατόπεδα…

dailymedia com gr 22052020 155915 800x450 1

Τα πιο σημαντικά