Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΟύτε Ντέμης, ούτε Μπισμπίκης: Ο πρώτος άντρας που λάτpεψε η Βανδή και...

Ούτε Ντέμης, ούτε Μπισμπίκης: Ο πρώτος άντρας που λάτpεψε η Βανδή και χώρισαν στα σκαλιά της εκκλησίας

Η Δέσποινα Βανδή τους τελευταίους μήνες απασχολεί τον χώρο των media, λόγω της σχέσης της με τον γνωστό ηθοποιό, Βασίλη Μπισμπίκη.

Η γνωστή ερμηνεύτρια μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Ντέμη Νικολαΐδη που έπεσε σαν «βόμβα» στο χώρο της showbiz, γύρισε σελίδα στη ζωή της και είναι ξανά ερωτευμένη με τον γνωστό ηθοποιό, με τους δυο τους να αποφεύγουν τις δηλώσεις για την σχέση τους.

Με αφορμή λοιπόν τη νέα σχέση της τραγουδίστριας με τον Βασίλη Μπισμπίκη, κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 1997 στη ζωή της Δέσποινας Βανδή υπήρχε ένας άλλος… Βασίλης.

Συγκεκριμένα η 28χρονη τότε τραγουδίστρια είχε κάνει αισθητή την παρουσία της αλλά ακόμη δεν βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας της. Στο ενεργητικό της κατέγραφε δύο δίσκους, ενώ εκείνη τη χρονιά συνεργάστηκε με τον Φοίβο και έκανε μεγάλη επιτυχία με το άλμπουμ «Δέκα εντολές».

oyte ntemis oyte mpismpikis o protos antras poy latpepse i vandi kai chorisan sta skalia tis ekklisias

Δέσποινα Βανδή: Η άγνωστη σχέση της τραγουδίστριας από το παρελθόν που λίγοι θυμούνται

Η ίδια τότε διατηρούσε δεσμό με τον Βασίλη, τραπεζικό υπάλληλο στο επάγγελμα ενώ μάλιστα, συγκατοικούσαν, όπως είχε αποκαλύψει. Όπως ανέφερε το περιοδικό «Ciao» της εποχής, η ερμηνεύτρια ήταν ευτυχισμένη στο πλευρό του συντρόφου της, ωστόσο, είχε καταστήσει σαφές ότι δεν σκεφτόταν τον γάμο μαζί του.

Ο διάλογος της Δέσποινας Βανδή με τον δημοσιογράφο:

– Έμαθα πως παντρεύεσαι. Είναι αλήθεια;

– Είπαμε να μιλήσουμε για τα καλλιτεχνικά μου. Δεν παντρεύομαι λοιπόν.

– Γιατί; Δεν τα πάτε καλά με τον αγαπημένο σου; Μήπως έχετε χωρίσει;

– Μπα, που να φας τη γλώσσα σου. (γελάει) Δηλαδή, όποιο ζευγάρι δεν παντρεύεται πρέπει και να έχει χωρίσει; Και καλά είμαστε και αγαπημένοι είμαστε και δεν παντρευόμαστε. Ικανοποιήθηκες;

– Απ’ ό,τι ξέρω, ο Βασίλης μένει στην Αγία Παρασκευή. Εσύ στη Βούλα. Η απόσταση δεν είναι μικρή. Έχετε και εντελώς διαφορετικό ωράριο εργασίας. Πότε συναντιόσαστε;

– Καθημερινά.

– Πηγαίνεις σπίτι του κάθε μέρα ή έρχεται ο Βασίλης στο δικό σου;

– Με τον Βασίλη μένουμε μαζί στο σπίτι μου, που είναι και κοντά στη δουλειά μου. Εάν έμενε ο καθένας στο σπίτι του οι συναντήσεις μας θα είχαν πρόβλημα.

– Σε περιμένει πάντα να γυρίσεις από τη δουλειά σου;

– Όχι πάντα. Ο Βασίλης πρέπει να ξυπνάει νωρίς και να πηγαίνει με καθαρό μυαλό στο γραφείο του. Είμαστε αρκετές ώρες μαζί από τη στιγμή που θα γυρίσει μέχρι την ώρα που θα πρέπει να πάω εγώ στη δουλειά μου.

– Πώς γνωριστήκατε με τον Βασίλη; Καλλιτέχνης εσύ, τραπεζικός αυτός, κάπως δύσκολα συναντώνται οι δρόμοι σας. Μήπως όταν πήγαινες στην τράπεζα για τις καταθέσεις σου;

– (Γελάει). Όχι. Μέσω κοινών φίλων είχαμε γνωριστεί.

– Πριν πόσα χρόνια;

– Δύο, περίπου.

– Το γεγονός ότι με τον αγαπημένο σου κινείστε σε άλλους επαγγελματικούς χώρους, σας δημιουργεί πρόβλημα; Μήπως σε ζηλεύει;

– Σε μία υγιή σχέση δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα. Και η σχέση μου με τον Βασίλη είναι υγιής.

– Και δεν παντρεύεστε;

– (Γελάει). Στο είπα. Δεν παντρεύομαι.

– Δεν μιλάτε δηλαδή για γάμο;

– Όλα στην ώρα τους. Και μην ρωτήσεις τίποτε άλλο. (Γελάει).

Τελικά, η Βανδή και ο Βασίλης δεν παντρεύτηκαν, ενώ έξι χρόνια αργότερα, η τραγουδίστρια ντύθηκε νύφη στο πλευρό του Ντέμη Νικολαΐδη.

Τα πιο σημαντικά