Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΟύτε διαζύγιο ούτε οικονομική καταστροφή - Ο θάνaτος που «ανάγκασε» τον Νότη...

Ούτε διαζύγιο ούτε οικονομική καταστροφή – Ο θάνaτος που «ανάγκασε» τον Νότη Σφακιανάκη να εξαφανιστεί

Αποκαλύφθηκε ο πραγματικός λόγος που ο διάσημος τραγουδιστής απουσιάζει από την καλλιτεχνική σκηνή τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, παρά τα σχετικά δημοσιεύματα, δεν θα γυρίσει άμεσα…

Μια μεγάλη συζήτηση «άνοιξε» για το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Νότης Σφακιανάκης στα κέντρα διασκέδασης, ύστερα από αρκετά χρόνια που απουσιάζει όχι μόνο από τη νύχτα, αλλά και από τα «φώτα» της δημοσιότητας.

Την Τρίτη 7 Νοεμβρίου, ρεπορτάζ του Mega ανέφερε ότι ο τραγουδιστής «είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο come back μέσα στους επόμενους μήνες».

Συζητώντας το παραπάνω στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» του Open, η Ελένη Τσολάκη επικαλέστηκε πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες, ο τραγουδιστής «αν και έχει αρχίσει να το σκέφτεται, δεν θα το κάνει φέτος».


Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε:

«Μαθαίνουμε ότι φέτος, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, βρίσκεται σε συζητήσεις για μια συνεργασία η οποία είναι στα σκαριά για την επιστροφή του μεγάλου Νότη Σφακιανάκη. Ο Νότης Σφακιανάκης αυτή τη στιγμή δεν προτίθεται να επιστρέψει στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, είναι κάτι το οποίο το σκέφτεται, φλερτάρει με την ιδέα και πρέπει να πούμε ότι μετά το 2020 που τον είδαμε για τελευταία φορά και ο ίδιος ήθελε να απομονωθεί γιατί έβλεπε το κλίμα του κόσμου να μην είναι υπέρ. Τώρα που βλέπει ότι ο κόσμος τον ζητάει, είναι κάτι που και ο ίδιος το σκέφτεται. Αυτό όμως δεν θα γίνει φέτος» και συνέχισε:

«Οι άμεσοι συνεργάτες του, έχουν ήδη βρει άλλες δουλειές τον φετινό χειμώνα και αυτό δείχνει ότι αν ήταν κάτι που το σκεφτόταν άμεσα ο Νότης, δηλαδή να γυρίσει τον Δεκέμβριο στις πίστες, θα προσπαθούσε να κρατήσει τους δικούς του ανθρώπους. Φαίνεται ότι ο Οκτώβρης του 2024, θα είναι ο μήνας που θα γυρίσει. Αν δεν γίνει ούτε και τότε μάλλον τα πράγματα θα πάνε για πολύ πίσω».

Συνεργάτης της, τόνισε με τη σειρά του: «Ο Νότης τα τελευταία χρόνια είχε και πάρα πολλές απώλειες. Ήταν ακόμα ένας λόγος για να αποσυρθεί».

Ακόμη, στην εκπομπή αναφέρθηκε ότι: «Του κάνουν κάθε χρόνο προτάσεις, δεν έχει υπάρξει σεζόν που να μην έχει πρόταση. Επίσης ξέρω ότι η Panik τον αναζητούσε, γιατί υπάρχουν ηχογραφημένα τραγούδια του που δεν έχουν κυκλοφορήσει, για να δουν αν θέλει να κάνει τουλάχιστον δισκογραφικό come back κι εκείνος ήταν αρνητικός γιατί δεν ήταν η ψυχολογική του κατάσταση τέτοια.

Επίσης, αυτό που μου έχουν μεταφέρει επιχειρηματίες είναι ότι η “ταρίφα” του είναι σταθερή. Δεν κάνει οικονομικές διαπραγματεύσεις».

Παρά τα όσα ακούγονται για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στις νυχτερινές πίστες, ο Νότης Σφακιανάκης δεν έχει επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει τίποτα.
Νότης Σφακιανάκης: Ο ανιψιός του απαντά πρώτη φορά για τις φήμες επιστροφής του στα καλλιτεχνικά δρώμενα

Έντονη είναι η φημολογία τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη, καθώς ο δημοφιλής τραγουδιστής απέχει από τα καλλιτεχνικά δρώμενα εδώ και περίπου τρία χρόνια.

Ο ανιψιός του Νότη Σφακιανάκη, ο Κωνσταντίνος Σφακιανάκης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και μεταξύ άλλων, ξεκαθάρισε τα πράγματα για όσα γράφονται.

«Δεν ξέρω από ποιον μάθαμε για την επιστροφή του θείου μου. Αυτά βγαίνουν από τα social media και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, Μέσα Μαζικού Επηρεασμού που θα έλεγε και ο θείος μου. Ποιος ενημερώθηκε για κάτι τέτοιο; Από που το μάθανε αυτό; Δεν υφίσταται η επιστροφή του. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι όταν θα ισχύει κάτι τέτοιο, θα το πει μόνος του», είπε αρχικά ο ανιψιός του Νότη Σφακιανάκη.

«Ο θείος μου την τελευταία φορά που τον είδα μου είπε ότι έχει κοινωνικό προβληματισμό. Υπάρχει ένα σύστημα, μια μερίδα ανθρώπων, οι οποίοι προσβάλουν τα ήθη, τα έθιμα και τις αξίες του. Ο Νότης δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα σε κανέναν. Είχε πει κάποτε ότι πριν κλείσουν τα φώτα θα έχει αποχωρήσει, αυτό συμβαίνει σήμερα λοιπόν», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Σφακιανάκης.

Κλείνοντας, ο Κωνσταντίνος Σφακιανάκης απάντησε και στα δημοσιεύματα που θέλουν τον καλλιτέχνη να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα λέγοντας: «Δεν υπάρχει κανένα οικονομικό πρόβλημα, αυτά είναι λόγια των επιτήδειων που θέλουν δημοσιότητα από τον θείο μου. Είναι μια επιλογή ξεκούρασης και αφοσίωσης στα δικά του θέματα. Είναι με την οικογένειά του και είναι πολύ καλά».
Τα πιο σημαντικά